Sääse 1

Väga hea asukoht Mustamäel!

KORTER

Müüa väga hea asukohaga 3-toaline korter Mustamäel. Korter asub üheksakordse maja seitsmendal korrusel ning on planeeringult läbi maja. Korteri koosseisu kuulub läbikäidav elutuba, kaks magamistuba, köök, vannituba ja esik. Korteril on kaks rõdu, millest ühele pääseb elutoast ja teisele suuremast magamistoast. Korter on heas seisukorras ning valgusküllane. Korteri seinad on peamiselt värvitud heledates toonides, elutoa ja magamistubade ühes seinas tapeet. Suuremas magamistoas sisseehitatud mahukas garderoobikapp. Põrandaid katab tammeparkett välja arvatud väiksem magamistuba, kus laminaatparkett. Köögis olemas kogu vajaminev tehnika (külmkapp, nõudepesumasin, ahi, pliit, kubu, mikrolaineahi). Vahetatud on kogu korteri elektrijuhtmestik ja torustik. Vannitoas olemas põrandaküte. Korralik turvauks. Korteri üldpind 59,6 m2.

Kommunaalkulud jäävad vastavalt aastaajale vahemikku 100-180€.

MAJA/PARKIMINE

Majas tegutseb korteriühistu. Vahetatud on katus, elektrijuhtmestik ja püstakud ning paigaldatud valvekaamerad. Tasuta parkimine maja ees ja kõrval. Võimalik rentida kindlaksmääratud parkimiskoht maja ees.

ASUKOHT

Suurepärane asukoht Mustamäel. Kortermaja vahetus läheduses asub Mustamäe Keskus, Mustika Keskus, ühistranspordipeatused, koolid, lasteaiad jpm.

Olete oodatud korteriga tutvuma!

156 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Sääse 1
Tubade arv: 3
Korrus: 7/9
Üldpind: 60.00 m2