Toompihla tn 7

UUS | RoDU | PARKIMISKOHT | PANIPAIK | SAUN

KORTER
Müügile on tulnud 2023. aastal ehitatud kaasaegne 4-toaline korter rahulikus elamurajoonis.
Korter asub väikeses, vaid 12 korteriga kortermajas, kus on mõeldud mugavusele ja privaatsusele. Korterisse pääseb hõlpsalt jalgsi trepist, kui ka maja südamikus asetseva liftiga.

4-toalise korteri köetav pind on 83.1m2 + rõdu 17.1m2
Korter on heledates, neutraalsetes toonides ja stiilselt sisustatud. Avatud köögiga elutoast pääseb suurele rõdule, kus on mõnus suvel aega veeta. Lisaks pääseb ka magamistoast rõdule.
Eraldi asuvad veel lastetuba ning kontoriruum - sinna on on pandud ka helikindlad paneelid, et oleks privaatsem ja mugavam kodukontorit teha.
Kindlasti on suureks boonuseks 2 eraldiolevat tualettruumi. Üks tualettruum on väiksem ning teine on koos dushi ja saunaga.
Suureks plussiks on ka igas toas olevad maast-laeni aknad, kust paistab palju valgust sisse ja mis teeb korteri väga avaraks ja valgusküllaseks.

Sooja eest hoolitseb vesipõrandaküte, mida saab vastavalt soovile termostaadiga reguleerida. Duširuumis on lisaks eraldi elektripõrandaküte. Lisaks on ka õhksoojuspump, millega on vajadusel mõnus suvel kodu jahutada.
Kvaliteetse õhu tagab korterisisene soojatagastusega sundventilatsioon.

MAJA/PARKIMINE

Maja on ehitatud 2023. aastal. Trepikoda hoiab lukus korralik fonolukk-süsteem. Majal on kolm korrust ja mugavust lisab lift.
Loodud on väga tegus korteriühistu ja on tekkinud ühine sõbralik kommuun. Maja, kui ka selle ümbrus on hoolitsetud ja puhas. Lastele läheduses mitmeid mänguväljakuid. Külalistele parkimiseks on mõned külaliskohad maja ees või võimalus parkida parkla äärde.

-Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht
-Korteri juurde kuulub panipaik
-Majal on kehtiv garantii!

ÜMBRUS/TRANSPORT
Järjest arenev ja populaarsust koguv Kiili alev on turvaline ja lapsesõbralik elukeskkond, kus elukoha naabruses asuvad kool, lasteaed, mänguväljakud, söögikohad ja Kiili valla noortekeskus. Mugava elu tagavad lähedusse jäävad kauplused (Coop ja Maxima), perearstikeskus, vallavalitsus ja ühistranspordipeatus.

Suurepäraseid sportimisvõimalusi pakuvad Kiili spordihall, välistaadion ja Kiili alevit Tallinna linnaga ühendav kergliiklustee.

Kurna eritasandiline ristmik tagab erinevatelt suundadelt kiire transpordiühenduse Tallinna linnaga.

Lähim suurim kaubanduskeskus on Kurna Park ja IKEA kuhu jõuab 7 minutiga.

LISAINFO

Helista ja küsi lisa, olete oodatud selle suurepärase perekorteriga tutvuma!

MAIKEN LAKS
+372 56623147
maiken.laks@cityproperty.ee

267 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Toompihla tn 7
Tubade arv: 4
Korrus: 2/3
Üldpind: 83.10 m2