Tuula tee 2b

Uueväärne päikeseline kodu mõnusa terrassiga!

PANIPAIK JA PARKIMISKOHT HINNAS!

Keila Kodu kortermajad on Keila Linna poolt korraldatud kodukonkursil “Keila Kaunis Kodu 2023” ridaelamute ja kortermajade kategooria võitja!

KORTER:
Müügile on tulnud valgusküllane 3-toaline premium-klassi siseviimistlusega korter, mis asub 3-korruselise maja 1. korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad: elutuba pääsuga päikesepoolsele terrassile, osaliselt avatud kööginurk koos kvaliteetse tehnikaga, kaks magamistuba, väga maitseka disainiga vannituba ning esik.

Eluruumide põrandaid katab kvaliteetne laialipine tammeparkett.

MAJA/KÜTE:
2022. aastal valminud kortermaja iseloomustab silmapaistev arhitektuur ja läbimõeldud planeering, energiatõhusad lahendused (A-energiaklass, soojustagastusega ventilatsioon, vesi-põrandaküte ning päikesepaneelid). Kortermaja rajas pikaajalise kogemuse ja hea käekirjaga terviklike elukeskkondade arendaja EVERAUS Kinnisvara. Omanäolisust lisab kortermajale haljastatud sisehoov puhkealade, laste mänguväljaku ja viljapuu-ürdiaiaga. Suvel kulud ca 65 eur + vesi ja elekter, talvel ca 110 eur + vesi ja elekter.

PARKIMINE/PANIPAIK:
Korterile kuulub 1 kindel parkimiskoht. Külalistele või pere teise auto jaoks maja kõrvale loodud suur parkimisala, kus ruumi alati. Samuti kuulub korterile veel 1 kindel panipaik.

ÜMBRUS/TRANSPORT:
Keila on ideaalne asukoht inimesele, kes soovib elada pisut rahulikumas elu keskkonnas, kuid soovib, et kõik eluks vajalik oleks läheduses olemas: erinevad poed, söögikohad, kool, lasteaed, terviserajad, spordisaalid, ujula jpm. Mugavat ja kiiret ühistranspordi ühendust pakuvad läheduses asuvad rongi- ja bussipeatused.

LISAINFO:
Huvi korral võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

198 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Tuula tee 2b
Tubade arv: 3
Korrus: 1/3
Üldpind: 54.80 m2