Kasevälja tee

Suurepärase planeeringuga perekodu mere ääres

MAJA
Kahekordne, 6- toaline valgusküllane suure terrassiga ja rõduga elamu asub kõrghaljastusega krundil, Suurupi külas, Harku vallas. Maja valmis aastal 2006 ning olemas on kasutusluba.

PLANEERING
Esimesel korrusel asuvad tuulekoda, trepihall, suur elutuba avatud köögi ja eraldi söögialaga, kabinet, garderoob, sauna eesruum, vannituba, leiliruum, tualett, tehnoruum, garaaž, sahver ja osaliselt varju all suur terrass (avaneb lõunasse).
Teisel korrusel asub trepihall, neli magamistuba, eraldi garderoobiruum ja rõdu (kuhu pääseb peamagamistoast), vannituba, panipaik ja tehnoruum.

SISEVIIMISTLUS
Eramule annab isikupära maitsekas siseviimistlus, kus on kombineeritud erinevad pinnaviimistlused ja värvid. Pesuruumide seinte ja põrandate viimistlusel on kasutatud naturaalset looduskivi. Esimese korruse trepihalli ja avatud köögi põrand on ka kaetud looduskiviga. Eluruumide põrandad on kaetud naturaalse õlitatud tammeparketiga.

TEHNILINE KIRJELDUS
Hoone on rajatud lintvundamendile. I korruse kandekonstruktsioonid ja vaheseinad on laotud fibo-plokkidest. Vahelae materjaliks on r/b õõnespaneelid, mis summutavad hästi helide kandumist teisele korrusele. Teise korruse seinte ja katuse kandekonstruktsioonid on ehitatud puidust. Fassaadiviimistlus on kombineeritud klombitud silikaatkivist ja värvitud laudisest. Katusekattematerjaliks on EstStein katusekivi. Hoonele on paigaldatud Fenestras valmistatud kolmekordsed puit-alumiiniumaknad ja Haapsalu uksetehases valmistatud uksed.
Hoone kütteallikaks on Alpha-Innotec õhk-vesi soojuspump. Lisaks on olemas ka veel eraldi õhksoojuspump, mida saab kasutada suvel konditsioneerina. Tarbevee boileri maht on 300 liitrit. Sauna kütteallikaks on elektrikeris kuid tänu korstna olemasolule on võimalik paigaldada ka puuküttega keris.
I korruse eluruumid ja II korruse vannituba on varustatud vesipõrandaküttega, II korruse eluruumides on seintel reguleeritavad vesikütteradiaatorid. Hoonesse on paigaldatud kõiki eluruume ventileeriv sundventilatsioon, mida käitab rootorsoojusvahetiga ventilatsiooniagregaat. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Hoonesse on installeeritud kesktolmuimeja, kiire internet on tagatud tänu optilisele andmesidekaablile. Elekter- peakaitse 25A.

PARKIMINE
Hoone ees ja küljel on sillutuskiviga kaetud parkimisala kuni kolmele autole. Lisaks on võimalik parkida kinnistu tagumises osas, kuhu pääseb lõunapoolse eraldi värava kaudu ning kinnistu ees tänaval.

KINNISTU
Kõrghaljastusega kinnistu on viidud kahte tasapinda ning piiratud kolmest küljest puitlippaiaga ning ühest küljest võrkaiaga. Eri tasapinnad on eraldatud osaliselt laotud ja viimistletud müüriga ja osaliselt munakivimüüriga. Kinnistul asub abihoone, mis kasutusel kuurina ja väliköök-varjualune. Kinnistu on avatud hommiku-, lõuna,- ja õhtupäikesele. Kinnistu juurde viib asfalttee. Ümbrusesse jäävad tänavad on valgustatud.

VARJUALUNE
Kinnistu lõunapoolsesse osasse on ehitatud valgust läbilaskva katusega varjualune. Varjualuses on olemas puupliit, kamin, pizzaahi ja kraanikauss. Varjualusesse paistab õhtupäike ja sinna viib hoone juurest sillutisega kõnnitee. Varjualusele on väljastatud ehitusteatis.

ASUKOHT
Kasevälja tee 2 eramu paikneb Harku vallas, Suurupi külas, ca 800m kaugusel merest. Meretuulte eest kaitseb kinnistut mere ja kinnistu vahele jääv mets, maismaatuulte eest pankrannik. Suurupi kant on tuntud oma pika ajaloo, kahe tuletorni, ajalooliste kaitserajatiste aga ka rahuliku ja looduslähedase elukeskkonna poolest. Mööda mere äärt kulgevad matkarajad, erinevad rannad ja looduskaitseala pakuvad häid võimalusi looduses puhkamiseks ja ajaveetmiseks. Küla keskel on aiaga piiratud suur mänguväljak lastele mõeldud erinevate atraktsioonidega, palliväljak mitmete pallimängude tarbeks ning kaasaegne välijõusaal, mille treeningagregaatide park täieneb pidevalt. Lähim kool, lasteaed ja kauplus asuvad Murastes (ca 5 km) ja Vääna-Jõesuu kool, lasteaed ja kauplus, mis asuvad ca 6 km kaugusel. Lähim bussipeatus asub 500m kaugusel ja bussiühendus Tallinnaga on hea. Valla keskus Tabasalu asub ca 12 km kaugusel ning jääb Tallinnast tulles tee peale.

LISAINFO
Piltidel ei ole kajastatud kõiki ruume, et saada majast põhjalik ülevaade võtke julgesti ühendust ja lähme vaatame oma silmaga selle suurepärase pere elamu üle!

569 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Kasevälja tee
Tubade arv: 6
Korruseid: 2
Üldpind: 279.20 m2