Katre tee 16

Suure kinnistuga paarismaja tupiktänava lõpus!

MAJAOSA
Veskimöldres on müügile tulnud avar ja valgusküllane 4-toaline majaosa. Tegu on 2017 aastal ehitatud kivimajaga, mis asub tupiktänava lõpus.

Esimesel korrusel avatud köögiga elutuba, magamistuba, avar vannituba koos sauna ja tualetiga ning esik. Elutoast pääs maja taga asuvale päikesepoolsele terrassile (30m2).

Teisel korrusel on üks suurem magamistuba koos eritellimusel valmistatud garderoobikapiga ning teine väiksem magamistuba. Kõikidel teise korruse ruumidel on suured valgust andvad katuseaknad.

Majaosa on väga hästi hoitud, seinad värvitud heledates toonides, esimese korruse põrandal tammeparkett, teise korruse põrandal Velvet Cashmere vaip, vannituba plaaditud.

Paarismajaboksi elamispind on 100.7m2.

Küttelahenduseks on kvaliteetne Mitsubishi õhksoojuspump, mis ei jää hätta ka -20'c juures. Palava suveilmaga pakub see ka jahutust. Ülemise korruse tubades on lisaks ökonoomsed radikad. Vesi ja kanalisatsioon tsentraalsed. Majja on veetud valgusoptiline sidekaabel.

Majaosa müüakse koos piltidel oleva mööbliga.

KÕRVALKULUD
Kõrvalkulud on väga mõistlikud, nt. 2022 aasta jaanuarikuu kulu oli 220 eur, suvel kommunaalid ca 100 eur.

KINNISTU/LISAHOONE
Majaosa juurde kuulub ca 1000 m2 aiaga piiratud kinnistu, majaesine kaetud tänavakiviga. Asju saab mugavalt hoida eraldi panipaigas.

ELUKESKKOND
Arendusalas on välja ehitatud asfaltkattega teed ja tänavavalgustus. Jalutuskäigu kaugusele jääb Harku-Nõmme terviserada. Veski Market jääb 2 km kaugusele ja sinna viib kergliiklustee. Laagri keskus, kool ja lasteaed asub vaid 3,5 km kaugusel. Septembris valmib majast jalutuskäigu kaugusel uus lasteaed.

Oled väga oodatud selle suurepärase majaosaga tutvuma!

290 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Katre tee 16
Tubade arv: 4
Korruseid: 2
Üldpind: 100.70 m2