Muuga tee

Suure ja privaatse krundiga maja Tallinna piiril.

MAJA
Müügile on tulnud ainulaadne, Tallinna Lillepaviljoni erakordsest arhitektuurist inspireeritud maja Tallinna piiril, Aigrumäe külas. 1,9 hektari suurune kõrghaljastusega kinnistu loob majale täieliku privaatsuse. 1970-tel projekteeritud ning ehitatud maja on oma ajastu pärl, mis ootab uusi elanikke, kes on valmis omanäolisele kodule uue hingamise andma.
Maja projekteerimisel on oskuslikult kasutatud ära maastiku reljeefsust, mis jätab maja soklikorruse hoovi poolt maapinnale nähtavaks.
2011. aastal maja fassaad soojustati ning paigaldati uus välisvooder. Aegade jooksul on vahetatud maja aknad ja tehtud kergemaid värvitöid. Siiski vajab hetkel maja igakülgset renoveerimist. Maja küttekolded vajavad parandamist ning elektrisüsteem uuendamist.
Krundil on puurkaev ning septikuga kanalisatsioon. Kinnistu piiril on olemas vee ja kanalisatsiooni liitumispunktid.
Sisenedes leiate end avarast hallist, millest vasakule jäävad kolm magamistuba. Hallist otse pääseb suurele 35m2 päikselisele terrassile. Terrassilt avaneb vaade kaunile aiale ning metsale. Terrassilt viib trepp otse aeda. Hallist paremale jääb avar kaminaga elutuba. Vasakule jääb ka eraldatud köök, söögituba, duširuum ning wc. Soklikorrusel on tehnoruumid, panipaigad ning suure eesruumiga puukerisega saun. Eesruumist pääseb otse imelisse aeda.
Maja lõunaküljel on eraldi sissepääsuga2-toaline korter koos köögi ja wc-ga.

HOOV
1,9 hektariline krundist 10% on elamumaa ning ülejäänud maatulundusmaa. Suur krunt annab võimaluse nautida linna lähedust ning looduse vaikust ning eraldatust. Krundil on kõrghaljastus - põlispuud, ilu- ja marjapõõsad, viljapuud.
Hoovis on kena grillmaja, 2 kasvuhoonet, 2 garaaži ja 2 abihoonet. Samuti on krundil hulganisti ruumi peenarde rajamiseks.

ÜMBRUS/TRANSPORT
Maja asub Aigrumäel, Viimsi vallas Tallinna piiril. Maja jääb Muuga teest veidi eemale. Tallinna kesklinn jääb ainult 12 km kaugusele. Lähimad naabrid on 300m. kaugusel. Üle tee mõne sammu kaugusel asub Maxima toidukauplus, kohvikud ning autoremondi töökoda. Samuti saab liikuda ning sportida valgustatud kergliiklusteel.
Lähimad ühistranspordipeatused on 130m. Käära ja 420m. Muuga aedlinna bussipeatused, mis tagavad kiire ühenduse nii Tallinna kui teiste Viimsi valla piirkondadega. Lähedal on mitmed lasteaiad ning Tallinna linna koolid.

LISAINFO
Kui soovid selle imelise ja hingega koduga tutvuda, anna teada ja läheme vaatama.

400 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Muuga tee
Tubade arv: 7
Korruseid: 1
Üldpind: 304.00 m2