Linnu tee 3

STIILNE JA VALGUSKÜLLANE KORTER KRISTIINES!

KORTER

Müüa ilus ja omapärane 2-toaline korter Kristiines. Korter asub neljakordse maja neljandal korrusel ning on planeeringult läbi maja. Korteri koosseisu kuulub avatud köögiga elutuba, magamistuba koos rõduga, vannituba wc-ga ja esik. Korter on väga heas seisukorras ning koheselt saadaval. Korteris on uus elektrijuhtmestik ja tourstik. Seinad on värvitud heledates toonides ning põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Esikus mahukas garderoobikapp. Vannitoas olemas põrandaküte. Tänu avarusele ja katuseakendele on korteris palju loomulikku valgust. Omapära lisavad mitmed puitdetailid ja punastest telliskividest korstnajalad. Paigaldatud on signalisatsioon. Väga mõistlikud kommunaalkulud.

Korteri juurde kuulub suur ja mahukas panipaik keldrikorrusel.

MAJA/PARKIMINE

Majas tegutseb korteriühistu. Renoveeritud on maja fassaad ja trepikojad ning vahetatud katus, torustik ja elektrijuhtmestik. Utilitase kaugküte. Tasuta parkimine maja ees ja taga.

ASUKOHT

Tänu heale asukohale Kristiines asuvad läheduses mitmed toidukauplused, ühistranpordipeatused, Golden Club spordiklubi, koolid, lasteaiad jpm.

Olete oodatud selle ilusa korteriga tutvuma!

150 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Linnu tee 3
Tubade arv: 2
Korrus: 4/4
Üldpind: 44.80 m2