Paepargi tn 49

RUUMIKAS 2-TOALINE RoDUGA KORTER PAEPARGI ÄÄRES

Müüa väga heas seisukorras 2-toaline suure rõduga korter Paepargi tänaval, rohelises ja rahulikus piirkonnas, imeilusa Paepargi ääres.

KORTER
Korter on hea planeeringuga ning on tänu kõrgetele lagedele ja suurtele akendele väga avar ja valgusküllane. Korteris on avatud köögiga elutuba, magamistuba, dušinurgaga tualettruum ja avar esik. Esikus on sisseehitatud suur kapp koos riputus- ja riiulisüsteemiga. Magamistoas on eraldi walk-in tüüpi garderoob. Köögis on kvaliteetne köögimööbel koos integreeritud tehnikaga - külmkapp, ahi, keraamiline pliit ja nõudepesumasin.

Eluruumi köetav pind on 48,4 m². Klaasitud rõdu on 5,4 m² suurune, kuhu pääseb elutoast. Majas on keskküte, vannitoas ning tualettruumis on elektriga põrandaküte, mida saab ruumi kaupa eraldi reguleerida.

MAJA
Tegu on 2015. aastal valminud paneelmajaga. Territooriumil on mitmeid sarnase arhitektuuriga maju. Olemas mugav mänguväljak lastele. Majal olemas B energia märgis.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub üks konkreetne parkimiskoht peaukse ees ja konkreetne soe panipaik, kuhu mugav paigutada palju vajalikku.

ASUKOHT
Maja asub Paepargi uues elurajoonis tupiktänava lõpus, tegemist on väga rahuliku ja turvalise elukeskkonnaga. Majade läheduses on laste mänguväljak. Jalutuskäigu kaugusel asuvad terviserajad, Kadrioru park, Kumu kunstimuuseum, Maxima XX, Circle K ning kaugel pole ka Pirita rand, pakkudes vaheldust ja tegevust igal aastaajal.

Paepargi elurajoon on tuntud oma sõbralike naabrite ja hästi hoitud ümbruse poolest. Tänu aktiivsele korteriühistule on üldkasutatavad alad alati heas korras, mis tagab rahuliku ja turvalise elukeskkonna. Piirkond on turvaline ja roheline ning logistiliselt suurepärane.

LISAINFO
Küsimuste korral helista või kirjuta mulle ning lähme lähemalt tutvuma!

219 999€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Paepargi tn 49
Tubade arv: 2
Korrus: 5/14
Üldpind: 53.80 m2