Vikerlase tn 15

RENOVEERITUD|LÄBI MAJA PLANEERING|PARKIMISKOHT

Müüa läbi maja planeeringuga avar 3-toaline kodu Vikerlase tänaval.

KORTER

See kodu asub 9 korruselise maja 8-dal korrusel ja on läbi maja planeeringuga. Korter on väga valgusküllane ja soe.
Korterisse sisenedes avaneb esik, millest pääseb kõikidesse korteris asuvatesse ruumidesse. Välisuksest sisenedes jääb vasakut kätt köök, 1 magamistuba ning suur elutuba. Edasi minnes asuvad eraldiseisvad wc ja vannituba. Koridori lõpus paremal, on loodud 1 magamistoast täisväärtuslik tuba oma wc ja duššinurgaga. Sellest toast pääseb ka kinniehitatud rõdule, mida võimalik kasutada selle toa juurde kuuluva kööginurgana või panipaigana.

KOMMUNAALKULUD

Majas on keskküte. Küttesüsteem on vahetatud ja radiaatorid uued. Vesi ja kanalisatsioon tsentraalsed.
Kommunaalkulud on suvel ca 75€ ja talvel ca 150€.

MAJA | PARKIMINE

Majas tegutseb aktiivne ühistu. Vahetatud on nii küttesüsteem, kui veetorustik ning katus on renoveeritud. Hoone korrasoleku, hooldusega ning trepikodade puhastamisega tegeleb hooldusfirma. Trepikotta pääseb fonolukuga. Hoones on olemas lift. Sideteenustest olemas nii STV, Telia, kui Elisa kaabeldus.

ASUKOHT

Vikerlase 15 asub vahetus Lasnamäe kanali vahetus läheduses, kust autosõit Tallinna kesklinna vaid 12 minutiga. Maja hoovipoolsel küljel asub uus ja mõnusalt suur laste mänguväljak, vahetus läheduses on nii lasteaed kui kool. Hoonest väikese jalutuskäigu kaugusel asuvad Lasnamäe staadion ja kergejõustikuhall.

ÜMBRUS | TRANSPORT

Vikerlase tänava läheduses on olemas kõik vajalik nii eluks kui ka puhkuseks. Majast paarisaja meetri raadiuses on olemas Maxima, Vikerlase keskus, Rimi, Grossi pood, erinevad pangad ning apteek 24/7. Vahetus läheduses on olemas ka mitu erinevat kooli ja -lasteaeda.

Ühistranspordi peatus on olemas maja juures, kust on tagatud mugav ja kiire ühendus nii Kesklinna kui ka teiste linnaosadega.

LISAINFO

Kui tunned, et see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama.

135 500€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Vikerlase tn 15
Tubade arv: 3
Korrus: 8/9
Üldpind: 65.30 m2