Noorte 7a 3

PARIM KORTER MAARDUS I 2 PARKIMISKOHTA I PANIPAIK

Müüa väga valgusküllane ja avar 3-toaline korter kaasaegses 4 korruselises majas Maardu linnas. Suurepärane võimalus neile, kes soovivad elada uues korteris, ilma täiendavate investeeringuteta!

KORTER

Esikus on suur sisseehitatud garderoobikapp ja eraldi jalatsikapp mis oli tellitud Armarium. Avar elutuba koos avatud köögika eraldi laua-saarega, mille sees on ka hoidmise kappid (Armarium eritellimusel). Vannitoas on 2 sissehitatud kappid (Armarium eritellimusel), vanni peale on paigatatud toneeritud vannisein liuguksega eritellimusel Steklo OÜ, magamis- ja lastetoas on suured sisseehitatud mahukad gardiroobikapid (eritellimusel Armarium). Magamistoa komplekt voodi led valgustusega + meigilaud koos peegliga - Itaalia päritolu, tellitud PARADIZO. Elutoast on pääs rõdule. Korter ei ole päikesepoolne, suvel on sees jahedal ja ei ole palav, kuigi valgust on piisavalt. Kõikidel tubadel (v.a. vannituba ja lastetuba) on paigaldatud pinglaed, seinad on värvitud dekoratiivse strukruuri värvidega tellitud EhitusArt Design-ist. Terve korteri sisustamiseks läks umbes 26 000 EUR. Korteri hinnas sisaldub kõik piltidel olev mööbel koos sisseehitatud tehnikaga.( v.a. matrats, tumba magamistoas ja televiisor). Kogu tehnika oli ostetud 2021a. alguses, mööbel – 2022a.

KÜTE/KOMMUNIKATSIOONID

Majas on keskküte. Korteris vesipõrandaküte, mis on tsoonide kaupa reguleeritav. Korteri pesuruumis on elektripõrandaküte. Soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Korterisse tuleb valguskaabel. Toimib fonolukusüsteem.

MAJA/PARKIMINE/PANIPAIK

Kortermaja on ehitatud 2020.aastal, majal on hästi toimiv ühistu ja puudub laen. Majas on 20 eluruumi, 1 äripind. Korteri hinnas sisaldub 2 majaalust parkimiskohta ja panipaik 1 korrusel.

ÜMRUS

Majal on privaatne õueala, mis loob elanikele võimalused puhkamiseks ja vaba aja veetmiseks, hoovis on ka lastele mõeldud arendav mänguväljak. Kõik eluks vajalik on mugavalt käeulatuses -poed, lasteaiad, koolid, spordikeskus, jalgpalli- ja uisuväljakud, suur park. Tänavad on asfalteeritud ja valgustatud. Kõik naabrid on väga rahulikud.

LISAINFO

Kui soovid seda suurepärast kodu vaatama tulla siis anna mulle teada!

210 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Noorte 7a 3
Tubade arv: 3
Korrus: 2/4
Üldpind: 66.50 m2