Heki tee 6

Panipaik, 2 parkimiskohta, saun, hindamisakt!

Hindamisakt summale 206 500 EUR!

KORTER
Müügile on tulnud avara planeeringuga korter Viimsi südames, Heki teel.
Korter on registri järgselt 2-toaline (81.2 m²), nutika lahendusega on tekitatud lisatuba, nii et tänasel päeval on tegu 3-toalise korteriga.

Kodu koosseisu kuuluvad esik, vannituba koos saunaga, tualett, elutuba, kaks magamistuba ning köök, kõik ruumid paiknevad eraldi.

Elutuba on tõeliselt avar ning valgusküllane, kasutatud on valdavalt heledaid toone ning kontrasti annab osaliselt must seina- ja laevärv, elutoast pääseb rõdule (4.8m2) kus suvel mõnus aega veeta.
Köök on keskmisest suurem, uuele omanikule jääb kvaliteetne köögimööbel koos tehnikaga (Samsungi külmkapp, pliit, ahi, õhupuhastaja, mikrolaineahi, võimalus paigaldada nõudepesumasin).

Elutoa ja magamistubade vahele jääb esik, ühel pool suurem magamistuba ja teisel pool juurde ehitatud lastetuba, millel on ka aken elutuppa, et lisada valgust. Magamistoa ühes seinas on mahukas garderoobikapp asjade mugavaks hoiustamiseks. Esikus on lisaks 3 eraldi garderoobikappi.

Suureks plussiks selle kauni kodu juures on kindlasti korraliku suurusega saun, lisaks on vannitoas mulli- ja massaažifunktsiooniga vann.

Uuel omanikul on võimalus korter vastavalt oma maitse järgi ümber planeerida. Teha hoopis väiksemast toast kontoriruum, kui kahte eraldi magamistuba vaja ei ole.

Korter müüakse soovikorral möbleerituna (v.a mõned üksikud esemed).

Korteris on kaugloetavad veearvestid.

MAJA/PARKIMINE/PANIPAIK
Tegemist on 2007 aastal ehitatud 5 korruselise betoonmajaga. Korter ise asub maja viimasel korrusel.
Majale on väljastatud C energiamärgis, kommunaalkulud selles majas on väga mõistlikud.
Majas on toimiv korteriühistu.

Korteri hinnale lisandub kaks parkimiskohta majaaluses garaažis, summa kokku 12 500 eur.
Korteri hinnale lisandub panipaik väärtusega 2500 eur.

ÜMBRUS/TRANSPORT
Viimsis on kõik eluks vajalik mugavalt käe-jala juures.
Ümbruses on koolid ja lasteaiad, suurematest toidukauplustest on esindatud Delice, Maxima, Rimi, Selver. Läheduses on arstiabi, raamatukogu, erinevad söögikohad ja meelelahutusvõimalused (Viimsi SPA, Lavendel SPA, Viimsi kino). Spordiklubid on väikese jalutuskäigu või kahe minutilise autosõidu kaugusel (Karulaugu Golden Club, MyFitness)
Haabneeme rand ca 800m kaugusel.
Bussipeatus on lähedal ning buss nr 1A viib otse Tallinna Kesklinna, Viru keskuse juurde.

LISAINFO
Oled oodatud korteriga tutvuma!

188 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Heki tee 6
Tubade arv: 2
Korrus: 5/5
Üldpind: 81.20 m2