Kure tee 2

OLED OODATUD KLIENDIPÄEVALE 19.09 KELL 17:00-18:00

OLED OODATUD KLIENDIPÄEVALE 19.09 KELL 17:00-18:00!

VAJALIK EELNEV REGISTREERIMINE E-MAILI VÕI TELEFONI TEEL!

KORTER

Müüa hea planeeringuga hubane 2-toaline korter Viimsi vallas, Äigrumäel, Kure teel. Korter asub 2- kordse kortermaja esimesel korrusel ning on planeeringuga läbi maja. See vaikses rohelises oaasis paiknev 4 korteriga maja on ümbritsetud kõrghaljastusega. Suurepärane kodu linna lähedust, aga samas rahulikku elukeskkonda ning looduse lähedust armastavale inimesele.

Renoveerimise käigus on korteris vahetatud elektrijuhtmestik ning torustik, ehitatud uued küttekolded ning kaasajastatud kogu korter.

Korteri koosseisu kuulub esik, avar elutuba, magamistuba, eraldi asetsev köök ja wc/vannituba.
Köögis tervitab Teid hommikupäike ning on olemas köögimööbel koos kodutehnikaga (elektripliit, elektriahi, õhupuhasti, nõudepesumasin, külmik, mikrolaineahi). Lisaks on puudega köetav soojamüüriga pliit, mis annab sooja, lisab hubasust ning kus valmivad tõeliselt hõrgud road.

Elutuba ja magamistuba jäävad lõuna suunda, on päikeselised ning akendest avaneb vaade aeda.
Sisekujunduses on kasutatud heledaid ja looduslähedasi värvitoone. Seinad on valdavalt värvitud ning meeleolu loomiseks on kasutatud tapeeti. Tubades on naturaalsest puidust laudpõrandad ja esikus katab põrandat laminaatparkett.

Vannitoa põrand ja seinad on plaaditud ning põranda hoiab sooja elektriline põrandaküte. Olemas on pesumasin.

*Suureks väärtuseks selle korteri puhul on oma aiamaa, mis on tõeline rohenäppude unistus.

*Korteri kasutada on oma puukuur maja hoovis, kus saab hoida küttepuid ja muud vajalikku.

*Lisaks on maja keldrikorrusel olemas ka suur keldriboks, kus saab hoiustada tööriistu, autorehve, hoidiseid vms.

KÜTE

Korteri põhilisteks kütteallikateks on puudega köetav kaminahi ja soojamüüriga pliit. Lisaks on elutuppa paigaldatud õhksoojuspump, mida on mugav kasutada, kui oled pikemalt kodust ära või, kui vajad kuumadel suvepäevadel veidi jahutust. Ahi on ehitatud elutoa ja magamistoa vahele ning hoiab need ruumid mõnusalt soojad ja annab võimaluse elutoas ahjusuust elavat tuld nautida. Köögis asuv soojamüüriga pliit soojendab soovi korral ka vannituba. Aastane küttepuude kulu ca 6 ruumi.

*Soe vesi selles kodus on tagatud elektriboileriga.

MAJA/PARKIMINE

Kortermaja on ehitatud 1969. aastal. Majas toimetab aktiivne korteriühistu ja elavad sõbralikud naabrid. Kortermaja on piiratud aiaga. Korteri kasutada on panipaik keldrikorrusel ja kuur krundil. Igal korteril on ka oma aiamaa, kus soovi korral on võimalik meelepäraseid taimi kasvatada, päikest nautida või grillida. Maja ümbrus saab ühiselt naabritega hooldatud.

*Parkimine kortermaja juures on tasuta.

ASUKOHT/TRANSPORT

Äigrumäe on Tallina külje all asuv väike arenev küla Viimsi vallas. Ideaalne linnalähedane asukoht, kust Tallinna kesklinn jääb kõigest ca 10min autosõidu kaugusele. Mugav ja kiire ühendus linnaga nii autoga sõitjale, kui ka ühistranspordiga liiklejale. Bussipeatus jääb ca 8 minuti jalutuskäigu kaugusele. Lähim toidukauplus asub ca 1,5km kaugusel.

LISAINFO

Võta julgesti ühendust ja tule tutvuma!

115 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kure tee 2
Tubade arv: 2
Korrus: 1/2
Üldpind: 49.00 m2