Idapõllu tee 4

KORTER ON MÜÜDUD!

KORTER ON MÜÜDUD!

KORTER
Müüa avar ja valgusküllane 2-toaline kodu Haabneemes, Idapõllu teel. Korter asub 2012.aastal ehitatud kortermaja kõrgel esimesel korrusel. Kõik korteri aknad jäävad mugavalt maja vaiksesse sisehoovi ja on avatud päikesele. Korter säilitab päikeselistel päevadel mõnusalt jaheda sisekliima ning talveperioodil on korteris mõnusalt soe. Privaatsust ning rohelust lisavad majade vahele istutatud männipuud. Avar ja hubane rõdu on elutoa pikenduseks, kus mõnusalt puhata või hommikukohvi nautida. Haabneeme rand jääb sellest kodust kõigest väikese jalutuskäigu kaugusele, kus võimalik rannamõnusid nautida, päikeseloojanguid imetleda või maitsvat õhtusööki süüa.

Selle armsa kodu koosseisu kuuluvad avar esik mahuka garderoobikapiga, ruumikas elutuba koos avatud köögiga, millest pääseb 12m2 suurusele rõdule, hubane magamistuba, milles on olemas teine garderoobikapp, wc/vannituba.

Korter on heas uueväärses seisukorras ning on maitsekalt sisustatud, kasutatud on kvaliteetseid materjale. Selle kodu seinad on valdavalt toonitud heledates mahedates toonides. Korteri põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Vannitoa/wc seinad ja põrand on plaaditud ning olemas on ka põrandaküte.

*Korteri juurde kuulub ca 2m² suurune panipaik maja alumisel korrusel, kuhu on võimalik ka vajadusel liftiga sõita.

*Korter müüakse koos mööbli ja sisustusega.

*Avar 12m2 suurune rõdu.

MAJA/PARKIMINE
Kortermaja asub hinnatud asukohas Viimsi südames. Majas toimetab aktiivne korteriühistu. Majas on olemas lift. Majas on reguleeritav ning kaugloetav keskküttesüsteem ja kommunaalid suvel/talvel mõistlikud.
Kortermajas elavad toredad naabrid.

*Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht maja kõrval asuvas parklas. (kortermaja all asub garaaž, kus aeg-ajalt on müüdud parkimiskohti). Pere teisel autol või külalistel on võimalus parkida maja ette.

ÜMBRUS/TRANSPORT
Haabneeme rand jääb kortermajast ca 15 minutilise jalutuskäigu kaugusele.
Viimsis on olemas kõik suuremad toidukauplused (Selver, Rimi, Maxima, Delice, COOP) ning kaubanduskeskuses lisaks erinevad vajalikud poed, söögikohad, meelelahutus.
Viimsi SPA ja Viimsi kino annavad mõnusa võimaluse aega veeta, linna sõitmata.
Lisaks on Viimsis koolid, lasteaiad, lastehoiud, sportimiseks oma suusamägi ning erinevad terviserajad.
Ühistranspordi ühendus on Tallinna Kesklinna ja ka teiste Viimsi külade vahel hästi organiseeritud.
Bussipeatus jääb majast väikese jalutuskäigu kaugusel.

LISAINFO
Võta julgesti ühendust, oled oodatud selle armsa koduga tutvuma!

185 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Idapõllu tee 4
Tubade arv: 2
Korrus: 1/5
Üldpind: 56.70 m2