Välja tn 8

KORTER ON MÜÜDUD!

KORTER ON MÜÜDUD!

OLEMAS HINDAMISAKT 187000€

KORTER
Müüa päikeseline hea planeeringuga ja maalilise vaatega 3-toaline korter Välja tänaval, Kristiines. See armas ja hubane kodu asub 9-korruselise kortermaja esimeses trepikojas, 7.-ndal korrusel ja on läbi maja planeeringuga. Korteri akendest avaneb imeline vaade Tallinna vanalinnale ja ümbrusele. Olemas on privaatne väikese panipaigaga lodža, millele pääseb ühest magamistoast. Korter on väga soe ja valgusküllane.

See kodu on läbinud põhjaliku ja kvaliteetse renoveerimise ning selle käigus on vahetatud aknad, uksed, elektrijuhtmestik, torustik ja radiaatorid. Kogu korter on saanud kaasaegse helge, valge ja maitseka sisekujunduse. Sisekujunduses on kasutatud valdavalt heledaid toone, millele aktsendiks on juurde lisatud värvilisi detaile, mis loovad koos ühtse harmoonilise terviku. Korteri põrandaid katab laminaatparkett ning vannitoa seinad ja põrand on plaaditud. Kõik toad asetsevad selles kodus eraldi ja annavad elanikele mõnusalt õhku, ruumi ning privaatsust.

Korteri koosseisu kuuluvad avar L-kujuline esik koos suure garderoobikapiga, kompaktne eraldi asetsev köök, elutuba ja kaks magamistuba, millest ühes asub garderoobikapp ning on pääs lodžale.

Kogu korteris asuv mööbel ja tehnika on vähe kasutatud ja jääb uuele o
manikule. Köök on sisustatud Arensi kõrgläikelise köögimööbliga ja tehnikaga (elektripliit, elektriahi, külmik, õhupuhasti, nõudepesumasin) ja söögilaud koos nelja tooliga. Vannitoas on olemas vannitoamööbel ning Aristoni pesumasin/kuivati.

*Korter müüakse soovi korral koos mööbli ja tehnikaga (ei jää televiisor, öölambid, põrandalamp).
NB! Soodushind 185000€ ei sisalda lahtist mööblit, aga need on võimalik kokkuleppel soetada eraldi juurde.

*Kommunaalkulud soodsad, suvel ca 120€ ja talvel ca 150€.

*Korter on tühi ja valmis sissekolimiseks. Võtmed kätte tehingu päeval!

MAJA/PARKIMINE
Kortermaja on ehitatud 1975. aastal. Majas toimetab aktiivne korteriühistu. Plaanitakse fassaadi värskendamist. Majas on olemas lift ja fonoluku süsteem. Trepikojas elavad korralikud, vaiksed ja viisakad naabrid.
Maja taga asub korvpalliväljak ja lastele mänguväljak, olemas on pingid istumiseks ja puhkehetkede nautimiseks.

*Parkimine maja ümbruses on tasuta.

ÜMBRUS
Kesklinnale omaselt asub kõik eluks vajalik lähiümbruses. Väikese jalutuskäigu kaugusele jäävad koolid ja lasteaiad, toidukauplused, restoranid ning palju võimalusi sportimiseks ning vaba aja veetmiseks. Lähedal ühistranspordi peatused, mis tagavad kiire ning mugava ühenduse teiste linnaosadega.

LISAINFO

Võta julgelt ühendust, oled väga oodatud oma uue koduga tutvuma!

177 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Välja tn 8
Tubade arv: 3
Korrus: 7/9
Üldpind: 65.60 m2