Tihase tn 23

KORTER
Müüa 3-toaline valgusküllane korter hinnatud ja rahulikus piirkonnas Kristiines. Korter asub maja teisel korrusel ning on väga privaatne.

Korteri koosseisu kuulub elutuba koos köögiga, kaks magamistuba, esik ning wc/vannituba koos saunaga. Korteri juurde kuulub ka privaatne klaasitud rõdu, kus on võimalus nautida sealset hubast õhkkonda ka veidi jahedamate ja tuulisemate ilmadega. Rõdu ülemine klaasitud osa on soovi korral avatav.

Siseviimistluses on kasutatud suurepärase kvaliteediga materjale. Põrandaid katab naturaalne ühelipiline tammeparkett, seinad värvitud heledates pastelsetes toonides, mis jätab väga sooja ja hubase tunde. Akendeks kvaliteetsed maast laeni 3-kordsed puit-alumiiniumaknad.

Köögis väga kvaliteetne köögimööbel ning kvaliteetne köögitehnika (ahi, pliit, nõudepesumasin, külmik ning õhupuhasti).
Esikus sisseehitatud garderoobikapp, kuhu on võimalik mahutada nii riided, jalanõud kui majapidamistarvikud.

Korteri sisepinnaks on 57,1m2, panipaik 2,8m2, klaasitud rõdu 5,7m2.

MÜÜGIHIND SISALDAB KOGU KORTERI SISUSTUST!

MAJA
Tegemist on 2016 aastal ehitatud 3-korruselise B energiaklassiga liftiga kivimajaga. Maja välisuksel ning väraval turvaline videofonosüsteem. Tihase 23 ja 25 majadel on ühine puitaiaga ümbritsetud hoov. Lisaks asub sisehoovis ka mänguväljak lastele.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkimine ning panipaigad asuvad maja keldrikorrusel. Korteriga tuleb kaasa üks parkimiskoht ning panipaik. Parklasse sissepääs nii puldi kui telefoniga. Lisaks on maja ümbruses parkimine tasuta ning seal on piisavalt ruumi nii külalistele kui teise auto parkimiseks.

KÜTE, VENTILATSIOON JA KULUD
Korteri kütmiseks on tubade kaupa reguleeritav vesipõrandaküte. Ventilatsioonisüsteemiks soojustagastusega sundventilatsioon, mis tagab mõnusa ning värske sisekliima. Kommunaalkulud suvel ca 90 eurot, talvel 150 euro kandis.

ASUKOHT
Korter asub vaiksel ja turvalisel kõrvaltänaval. Logistiliselt väga hea asukoht. Bussipeatus jääb majast vaid paari minuti jalutuskäigu kaugusele. Kesklinna ühistranspordiga 15 minutit, autoga 5 minutit.
Kristiine keskus jääb majast 800m kaugusele, kilomeetri raadiuses asuvad nii Lidl, Rimi kui ka Selver.

LISAINFO
Huvi korral võtke julgelt ühendust ning olete oodatud korteriga tutvuma!

Aitan Teid meeleldi ka Teie kinnisvara müümisel, ostmisel või üürimisel. Konsultatsioon tasuta!

279 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Tihase tn 23
Tubade arv: 3
Korrus: 2/3
Üldpind: 59.90 m2