Külluse tn 3

Müüa suurepärase asukohaga, hubane 5-toaline eramu looduskaunis kohas Kiilis, Luige alevikus. Rahulikus piirkonnas asuv eramu on ehitatud 1984 aastal ja hiljem laiendatud. Krundi üldpinnaks on 1324 m2. Ühelpool elavad naabrid aastaringselt ja teiselpool on kõrghaljastusega park. Tegu on kahekordse kivimajaga, osaliselt kasutatud puit laudist. Üldpind on 153,1 m2, millest 145,5 m2. Maja on ehitatud madalvundamendile, kivimaja, mis on kaetud laudisega. Eramul on ehitatud plekk katus ja paigaldatud pakett aknad. Küttesüsteemiks on õhkkamin, mis on mugav kasutajale ja tagab madalad ülalpidamiskulud ning õhksoojuspump.

MAJA
Siseviimistluses on kasutatud tubades seintel tapeete ja põrandaid katab laminaatparkett. Vannitoas ja tualetis katab põrandad ja seinu keraamilineplaat. Eramu ümbrust kaunistab lopsakas loodus ja hästi valitud kultuurtaimed, mille hulgas palju erinevaid ilutaimi ning suurepärase meeleolu loob kogu tervik.

Majja sisenedes on tuulekoda/koridor, kuhu paigutada üleriided ja jalanõud. Esimesel korrusel on elutuba koos mõnusa õhkkaminaga, mis valmistab naudingut külmadel talveõhtutel. Elutoast pääs pool kööki mida sisustab köögimööbel koos tehnikaga (elektripliit koos ahjuga, kubu, külmkapp). Olemas eraldi magamistuba ja köögist pääs puukerisega sauna ning wc-sse.

Teisele korrusele viib puidust trepp, kus olemas trepihall, kuhu on paigaldatud köök koos vajaliku tehnikaga (elektripliit koos ahjuga, kubu ja külmkapp). Trepihallist pääs suurele, avarale terrassile vaatega kaunisse sisehoovi. Teisel korrusel olemas kolm magamistuba. Maja sobib ka elamiseks kahele generatsioonile.

Esimene korrus:
- Koridor kuhu mugav jätta jalanõud ja pealisrõivad
- Valgusküllane elutuba, õhkkamin
- Köök, kust pääs puuküttega sauna
- Magamistuba
- WC ja vannituba
- Saun (puukütte ahjuga), dušš
- Garaaž

Teine Korrus:
- Trepihall kuhu paigaldatud köök, pääsuga suurele terrassile vaatega kaunisse aeda
- Magamistuba 1
- Magamistuba 2
- Magamistuba 3
- Ruumikas aknaga vannituba koos dušši ja tualetiga

KINNISTU
Kinnistut ümbritseb aed ja hekk, mis harmoneerub suurepäraselt kogu tervikuga. Kogu eramu aed on looduskaunilt kõrghaljastatud, vürtsi lisavad suurepäraselt valitud õunapuud ja muud kultuurtaimed. Maja taha ja ühe küljepeale jäävad naabrid teise küljepeal on kõrghaljastusega park, mis annab mõnusa privaatsuse. Maja juurde viib asfalteeritud tee. Aiandushuvilistel on olemas kasuvuhoone kus saab kasvatada kurke ja tomateid. Vesi oma puurkaevust kuid selles piirkonnas on olemas tsentraalne vesi, millega liitumine juba tehtud. Uue omaniku vaev on vesi trassiga ühendada. Kanalisatsioon kogumiskaevu lahendusega. Elekter 16 x 3 amprit.

ASUKOHT
Luigel on hea ja rahulik elukeskkond, mis on põhiliselt ümbritsetud männimetsaga. Lähedal on olemas lastehoid, tankla, kiirtoidukoht ja bussipeatus. Valla keskuses, Kiilis, olemas gümnaasium, lasteaed, postkontor ja Maxima kauplus. Spordiharrastajate rõõmuks on läheduses valgustatud terviserada. Kergliiklusteed viivad Tallinna, Luige, Kiili ja Uuesalu suunal. Läheduses on rohkelt seene-ja marjametsi. Lähimaks veekoguks on Raku järv. Kuplused asuvad Raudalus (Coop, Magaziin), lähimad on ka Järve Keskus ja aianduskeskus Hansaplant. Ühistransport liigub tihti, hea ühendus Tallinna kesklinnaga.

Kui otsid midagi isikupärast ja looduskaunist siis on see just midagi sinule!

230 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Külluse tn 3
Tubade arv: 5
Korruseid: 2
Üldpind: 153.10 m2