Mustamäe tee 106 52

MÜÜA RENOVEERITUD, KAUNIS 3-TOALINE KORTER!

KORTER

Müügil on täielikult renoveeritud kaunis ja avar 3-toaline korter, aadressiga Mustamäe tee 106 majas. Korter asub 5-korruselise maja kolmandal korrusel. Renoveeritud korteris koosseisu kuulub elutuba, magamistuba, avar lastetuba/magamistuba pääsuga rõdule, köök, vannituba koos WC-ga ning koridor. Korter on läbi maja planeeringuga, mis tagab valguse ja päikeselisuse kogu päevaks.

Siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Enamus korteri seinu katavad hästi valitud maitsekad tapeedid ja osaliselt on seinad värvitud. Kogu korteri põrandat katab naturaalne tammeparkett. Vahetatud korteri välisuks ja siseuksed ning paigaldatud tuulutussüsteemiga pakettaknad. Korteris on vahetatud kogu elektrisüsteem. Lakke on paigaldatud pinglaed.

Vannituba ja wc on renoveeritud ja sisse on paigaldatud mugav vann ning kogu torustik on uuendatud. Vannitoas olemas pesumasin ja elektripõrandaküte.

Kööki sisustab kvaliteetne köögimööbel koos vajaliku tehnikaga ( induktsioonpliit, elektriahi porolüüssüsteemiga, kubu, külmkapp ja nõudepesumasin), mis jääb uuele omanikule. Tehnikale ja mööblile kehtib veel garantii.

MAJA

Majas on olemas KÜ. Välisuksed on vahetatud ja paigaldatud fonosüsteemid ning trepikojad on värskendatud. Maja rõdupiirded on vahetatud. Kogu territoorium on suletud ja tõkkepuuga piiratud, sinna pääsevad ainult oma maja elanikud.

PARKIMINE/PANIPAIK

Parkimisvõimalus tasuta maja ees tõkkepuuga suletud territooriumil. Olemas keldriboks, kuhu hea jalgrattaid ja palju vajalikku paigutada.

KÕRVALKULUD

Kõrvalkulud, mis jäävad suvel ca. 100 eur ja talvel ca. 300 eur.

ÜMBRUS

Ümbruses on palju rohelust, pargid ning head võimalused sportimiseks. Maja juures laste mänguväljak. Läheduse kõik eluks vajalik lasteaiad, koolid, Kullo- ja Mustamäe noortekeskus, Männipark, Mustika Keskus, uus Mustamäe keskus koos Apolla kinoga ja oma suurepäraste söögikohtadega ning ostlemis võimalustega, Magistrali Kaubanduskeskus, Mustamäe turg, Selver, Maxima. Läheduses olemas ühistranspordi peatused, mis tagab suurepärase ühenduse bussi- ja trolliga kesklinnaga ja teiste linnaosadega.

LISAINFO

Kui soovid seda kaunist korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

155 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Mustamäe tee 106 52
Tubade arv: 3
Korrus: 3/5
Üldpind: 64.00 m2