Ahtri tn 8

WTC Tallinn Ahtri 8 maja 3. korrusel üürile anda valgusküllane büroopind. Aknad avanevad Nautica poole. Üüritakse ilma mööblita.

RUUM
Äripinna suurus on 41,3 m2 ning asub 34 korrusel. Äripind on väga keskmises seisukorras, seinad värvitud heledates toonides ja põrandat katab laminaatparkett. Tualett koridoris.

KOMMUNIKATSIOONID JA KÕRVALKULUD
Kõrvalkulud aastaringselt 4.-eur/m2+ Km.

PARKIMINE
Tasuline parkimine Europark poolt hallatavas parkimismajas.Üürnikule -50% kuupõhises parkimiskaardi hinnast. Samuti erinevad linnaparkimise võimalused, parklad ja parkimismajad. 1 h tasuta ka üle tee Norde Centrumi parklas.

WTC TALLINN
Tallinna World Trade Center on üks globaalsesse World Trade Centers Association-i (WTCA) kuuluvatest ärikeskustest. Märksõnad: parim võimalik asukoht, mugav ligipääsetavus, head parkimisvõimalused, soodsad kommunaalkulud, pinna omamine kõrge väärtusega WTC brandi märgiga kvartalis ning ligipääs võrgustikus sisalduvatele globaalsetele äriteenustele. WTC Tallinn pakub oma üürnikele erinevaid äriteeniseid nagu postkastiteenused, paljundusteenused, haldusteenused, reklaamteenused jne.

ASUKOHT
Büroo asub logistiliselt väga heas kohas, läheduses erinevad söögikohad, pangad, notarid ja teised vajalikud teenused. Vanalinn ja reisisadam jalutuskäigu kaugusel ning 10 minuti autosõidu kaugusele jääb lennujaam. Hea ligipääs nii auto, kui ka ühistranspordiga.

LEPING
Lepingu sõlmimisel tasutakse 2 kuu (tagatisraha) ning esimese kuu üür (ettemaks).

289€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Äripind
Aadress: Ahtri tn 8
Tubade arv: 1
Korrus: 4/8
Üldpind: 41.30 m2