Põllu tn 13

Müüa kaunis 4- toaline perekorter Kiilis!

Tehtud eelhinnang, hinnas parkimiskoht ja panipaik!

KORTER

Müügile on tulnud 2019. aastal ehitatud kaasaegne 4-toaline korter rahulikus elamurajoonis. Korter asub väikeses, vaid 11 korteriga kortermajas, kus on mõeldud mugavusele ja privaatsusele – otse korteri all asuvad panipaigad, mistõttu naabreid all ei ole. Korterisse pääseb hõlpsalt jalgsi trepist, kui ka maja südamikus asetseva liftiga. Korteri ust avades jääb silma koheselt avar esik, mida on sisustatud suure maast-laeni sisseehitatud lükandustega garderoobikapiga. Paremat kätt asetsevad kaks ruumi: tehnoruum ja üks magamistuba. Vasakut kätt jääb avar köök elutoaga. Korteris on veel 2 magamistuba ning mõnusa suurusega rõdu. Korteril on korralikud pakettaknad, põrandaid katab elutoas ja magamistoas tammeparkett, esik ja WC/duširuum on plaaditud. Korter on soe ja hubane. Sooja eest hoolitseb vesipõrandaküte, mida saab vastavalt soovile termostaadiga reguleerida. Duširuumis on lisaks eraldi elektripõrandaküte. Kvaliteetse õhu tagab korterisisene soojatagastusega sundventilatsioon.

MAJA/PARKIMINE

Maja on ehitatud 2019. aastal. Katusele on paigaldatud elektrienergia tootmiseks päikesepaneelid. Trepikoda hoiab lukkus korralik fonolukk-süsteem. Majal on kolm korrust ja mugavust lisab lift. Loodud on tegus korteriühistu. Maja, kui ka selle ümbrus on hoolitsetud ja puhas. Lastele läheduses mitmeid mänguväljakuid, seikluspark ja skatepark. Täiskasvanutele välijõusaal ja kergliiklusrajad, 24/7 Fitness vaid 7 minutilise autosõidu kaugusel värskelt avatud Luige keskuses.

Parkimiseks on maja ees korteri juurde kuuluv kindlaksmääratud koht. Külalised saavad parkida parkla äärde võis siis jalutuskäigu kaugusel üldparklas.

KOMMUNAALKULUD

Arvesse on võetud 4 liikmelise pere tarbimist, suvel keskmiselt 180.- ja talvel 300.-. Aktiivne korteriühistu tegeleb hetkel haldusfirma vahetamisega mis toob tulevikus soodsamad kulud.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Kiili alev on turvaline ja lapsesõbralik elukeskkond, kus elukoha naabruses asuvad kool, lasteaed, mänguväljakud, söögikohad ja Kiili valla noortekeskus. Mugava elu tagavad lähedusse jäävad kauplused (Coop ja Maxima), perearstikeskus, vallavalitsus ja ühistranspordipeatus.

Mitmete muusikaerialade ja kunstiõppega saab tegeleda Kiili Kunstide Koolis. Osavõttu erinevatest laulu-ja tantsuansamblitest, käsitööringidest ning harrastusteatrist pakub Kiili Rahvamaja.

Suurepäraseid sportimisvõimalusi pakuvad Kiili spordihall, välistaadion ja Kiili alevit Tallinna linnaga ühendav kergliiklustee.

Kurna eritasandiline ristmik tagab erinevatelt suundadelt kiire transpordiühenduse Tallinna linnaga.

Viru keskus 25 minutit, Järve keskus 15 minutit, Ülemiste keskus 15 minutit.

Lähim suurim kaubanduskeskus on Kurna Park ja IKEA kuhu jõuab 7 minutiga.

Luige keskus 9 minutit.

LISAINFO

Helista ja küsi lisa, olete oodatud selle suurepärase perekorteriga tutvuma!

245 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Põllu tn 13
Tubade arv: 4
Korrus: 2/3
Üldpind: 79.50 m2