Nelgi tn 30

Müüa 3-toaline korter Nõmmel

KORTER

Müüa 3-toaline korter looduskaunis Nõmme linnaosas. Hoole ja armastusega hoitud kodu on kuulunud ainult kahele perele. Korter asub 5-korruselise korterelamu kolmandal korrusel. Korteri akendest avaneb vaade nii maja esi- kui tagakülge kaunistavatele mändidele. Hommikuti aitab päike magamistubades ärgata ning õhtuti saab elutoast ja köögist päikeseloojangut nautida. Korter läbis 2017. aastal värskenduskuuri. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett ning aknad ja uksed on vahetatud.
Korteri koosseisu kuuluvad esik, avar elutuba pääsuga lodžale, köök, suurem magamistuba korvsüsteemiga graderoobikapiga, väiksem magamistuba ning eraldi vannituba ja wc. Lodža on klaasidega suletav ning paigaldatud terrassipõrand.
Korteri juurde kuulub keldriboks.

MAJA/PARKIMINE

Maja on ehitatud 1982. aastal. 2018. aastal renoveeriti trepikojad ning välisustel on fonolukusüsteemid.
Parkimine on maja ümbritsevas parklas tasuta, kuid kindlaid parkimiskohti ei ole.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Tegemist on ideaalse elupaigaga loodust armastavale inimesele. Piirkond on vaikne ja roheline, jalutuskäike saab nautida nii parkides, metsas kui Pääsküla rabas. Lastega peredele on ümbruskonnas palju mänguväljakuid, lähedal asuvad lasteaed ning raamatukogu. Lisaks sellele on piirkond ka lemmikloomasõbralik. Matkasõbrad saavad nautida Pääsküla raba matkarada.
Toidupoodidest on ligidal Selver, Maxima ja Rimi. Linnaga tagavad ühenduse bussipeatused ning Valdeku rongipeatus.

LISAINFO

Kui hindad rahu ja rohelust, võib see kodu olla just Sulle! Helista ja küsi lisa!

149 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Nelgi tn 30
Tubade arv: 3
Korrus: 3/5
Üldpind: 58.50 m2