Kuusekese 4/1

MEGA POTENSIAALIGA ÄÄRMINE MAJAOSA, TUPIK TÄNAVAS

MAJAOSA

Müüki on tulnud suurepärase potensiaaliga majaosa Mõigus, tupiktänava lõpus. Mitmetasandiline majaosa annab võimaluse luua ja kujundada oma uus kodu just täpselt Sinu vajadustele ja soovidele. Samas on antud hetkel kõik vajaminev olemas, et koheselt elu nautida.

Majja sisenedes on avar esik, kuhu saab ehitada ruumika walk-in garderoobiruumi, kust edasi pääs söögituppa pääsuga terrassile ja õuelalae. Kööki sisustab vajalik köögimööbel koos vajaliku tehnikaga (keraamiline elektripliit, -ahi, kubu, nõudepesumasi, mikrolaineahi) pääs terrassile kus mõnus hommikukul kohvi nautida.

Tõeliselt avar elutuba koos mõnusa kaminaga pakub naudingut külmadel talveõhtutel. Järgmisel tasapinnal on kolm magamistuba, millest üks on kasutusel kabinetina ja teine garderoobina. Kohe magamistubade kõrval olemas mugav ja avar WC. Edasi liikudes uuelt tasandilt leiame veel kaks magamistuba, millest ühes on võimalik välja ehitada walk in garderoob ja oma dušš ning WC. Keldrikorruselt leiame sauna eesruumi, dušširuumi ja leiliruumi. Pärast pikki saunamõnusid võimalus minna õue maja privaatsesse sisehoovi ennast jahutama. Olemas kahe auto garaaž. Suurepärane õueala, mis on kujundatud läbi armastuse ja hoolitsuse, kus leidub palju kauneid lilli ja kultuurtaimi ning mis loob kokku suurepärase terviku. Kõik see ja palju muud on meie poolt pakutavas majaosas olemas. Enamus sisustusest võib soovi korral jääda uuele omanikule.

ELURUUMIDE ASETUS

0. korrus - Kelder/ majapidamisruumid.

0.5 korrus - Soe garaaž puldiga avanevate ustega kahele autole. Garaažist pääseb ka keldrisse ja otse 1. korrusele.
Leiliruum, duširuum, ja sauna eesruum/puhketuba pääsuga majatagusele terrassile ja hoolitsetud aeda.

1. korrus – Tuulekoda, ruumikas esik, ühendatud elutuba/söögituba, pääs kaunilt kujundatud terrassile, kus võimalus soojal suveõhtul külalisi võõrustada ja grilliõhtuid korraldada. Avar külaliste WC.

1.5 korrus - Avarat kööki sisustab köögimööbel koos vajaliku tehnikaga (keraamiline elektripliit, elektriahi, kubu, nõudepesumasin, mikrolaineahi, külmkapp) pääsuga väliterrassile kus mõnus hommikukohvi nautida. Köögist pääs eraldi sahvrisse, kus saab hoida palju vajalikku.
Avaras elutoas kus on ca 3,3 meetri kõrgused laed ning suurte akendega elutoas on kamin, mis pakub naudingut külmadel talveõhtutel, kus mõnus lugeda oma lemmik raamatut.

2. korrus - Kolm avarat magamistuba, mida hetkel kahte neist kasutatakse kabinetina ja garderoobiruumina. Koridori keskel olemas eraldi ruumikas WC.

3. korrus - Avar magamistuba.

3.5 korrus - Magamistuba võimalusega välja ehitada oma WC / vannituba ning ruumikas walk-in garderoob.

MATERJALID
Maja on ehitatud 1998. aasta professionaalse ehitusettevõtte poolt ja tolleaegsele eliidile koduks, seega materjalides ja ehituskvaliteedis ei ole allahindlusi tehtud. Silikaattellistest seinad ja betoonist vahelaed on maja põhikonstruktsiooniks. Majale on paigaldatud kivikatus. Paigaldatud puitpakettaknad. Enamus seinu katab tapeet ja põrandal puitparkett ning osaliselt laminaatparkett. Trepp on valmistatud puidust. Vannitoad ja wc on plaaditud keraamilise plaadiga.

KÜTE
Maja kütmiseks saab kasutada kahte õhksoojuspumpa, laekütet, tahkekütet, sanruumides ja saunaeesruumis elektripõrandakütet. Soovi korral saab paigaldada täiesti uue küttesüsteemi vastavalt oma soovile.

ASUKOHT
Kuusekese tn asub Mõigus, Rae vallas, vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel kesklinnast. Suurepärane asukoht linna külje all, samas vaikses rajoonis ja privaatses tupiktänavas, kus kõik eluks vajalik on mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Ümbruses palju rohelust ning terviserada. Peetri Selver ca 500m, Peetri kool ca 1km, bussipeatus 300m (buss nr 2 sõidab otse Viru Keskuse ette), Olerexi tankla 350m, Mõigu terviserada 400m, Circle K tankla 600m, Tallinna lennujaam ca 5 min, Kuna maja ei asu lennutrajektooril siis lennukite stardi-ja maandumismüra tuppa ei jõua.

LISAINFO
Oled väga oodatud tutvuma selle toreda perekoduga!

455 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Kuusekese 4/1
Tubade arv: 7
Korruseid: 4
Üldpind: 462.00 m2