Hiiu tn 27

MÜÜDUD!

PÄIKSELINE KORTER NÕMMEL KAHE RÕDUGA

Soe ja päikseline 1-toaline kodu asub vaiksel Hiiu vahetänaval, värskelt renoveeritud maja teisel korrusel. Lõuna- ja õhtupäikesele avanevad aknad loovad väga valgusküllase eluruumi terve päeva jooksul. Lisaks asub kogu aknaseina ulatuses mõnus rõdu, kuhu pääseb nii elutoast kui köögist.
Korter jaguneb avaraks eluruumiks ning eraldatud köögialaks. Esikust pääseb suurde duširuumi, kus asub ka WC. Duširuumi on paigaldatud Electrolux pesumasin ning põrandat soojendab elektriline küte. Esikus asub ka väike seinasüvend üleriiete jaoks.

Korter on hiljuti renoveeritud, seinad on viimistletud soojades toonides ning köögi taustaseinad on plaaditud. Põrandatel hele laminaatparkett. Kõik veetorustikud ja elektrilahenused on uuendatud. Aknad on vahetatud plastakende vastu ja toasooja annavad tänapäevased, termostaadiga reguleeritavad radiaatorid.

Korterisse jääb köögimööbel koos tehnikaga ning sanruumi sisustus koos pesumasinaga. Samuti elutoa ja esiku mööbel ja aknakatted.

MAJA | PARKIMINE| PANIPAIK

18 korteriga eluhoone on hiljuti terviklikult renoveeritud, fassaadide viimistlus on uuendatud ning katus ja vihmaveesüsteemid vahetatud. Samuti on paigadatud uued välisuksed koos fonolukuga. Värskendatud on ka tepikodade värvilahendus, paigaldatud on uued postkastid ning liikumisanduriga laeplafoonid.
Korteri juurde kuulub ka suur (10m2) panipaik keldrikorrusel.
Parkimine tasuta maja taga sisehoovis või Hiiu tänaval, kohti jagub kõigile.

ÜMBRUS | TRANSPORT

Maja asukoht sobib ideaalselt looduslähendust hindavale inimesele, maanteemüra jääb kaugele ning ümbruses on palju parke ning kõrghaljastust. Siinsamas on Nõmme Ujula ning Hiiu metsa- ja tervisespordi rajad. Lähim toidupood Jannseni Maxima. Bussipeatused mõnesaja meetri kaugusel.

LISAINFO
Helista - kõik lisaküsimused on teretulnud. Oled oodatud selle koduga tutvuma

85 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Hiiu tn 27
Tubade arv: 1
Korrus: 2/3
Üldpind: 26.70 m2