Kaarli pst 8

MÜÜA VALGUSKÜLLANE 3-TOALINE, SUURE RoDUGA KORTER!

Suurepärase asukohaga valgusküllane 3-toaline korter!

KORTERI HINNAS PANIPAIK!

KORTER

Müügil on 3-toaline korter Vanalinna ja Kesklinna piiril. Korteri köetav pind on 69,6 m2 ja sinna juurde kuulub veel suur rõdu 17,5 m2, mis teeb kokku korteri üldpinnaks 87,1 m2. Korter asub 8-korruselise maja viiendal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad : esik, elutuba koos avatud köögiga, kaks magamistuba, WC ja vannituba on koos, kust pääs sauna. Suured maast laeni aknad teevad korteri avaraks ja valgusküllaseks. Elutoast ja kahest magamistoast pääseb suurele rõdule (17.1 m2), kus on suveõhtutel hea aega veeta ja mõnusat hommikukohvi nautida. Korteris on kaks ruumikat sisseehitatud garderoobikappi.

Seinad on värvitud heledates toonides, mis lisab korterile avarust. Tubade põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Koridori põrand on plaaditud ja olemas põrandaküte. Vannituba ja saun on plaaditud (põrandaküte, sundventilatsioon), olemas pesumasin. Köögimööbel koos tehnikaga, elektripliit, elektriahi, kubu ja külmkapp. Korteris olev muu mööbel kuulub hinna sisse.

MAJA
2004.aastal ehitatud kivimaja. Majas on tegus KÜ. Majas on alati hooldatud ja puhtad trepikojad.

KULUD

Kommunaalmaksed suvel ca 140€ ja talvel 270€

PARKIMINE/PANIPAIK

Korteri juurde on võimalus osta parkimiskoht maja all olevas garaažis, mille hinnaks on 20 000 eurot. Olemas panipaik (1,7m2), mis asub maja teisel korrusel, mis kuulub müügihinnasisse. Võimalik eraldi osta parkimiskoht maja all olevas garaažis 20 000 eurot.

ÜMBRUS
Läheduses kõik eluks vajalik. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel asuvad Tallinna suurimad pargid : Hirvepark, Wismari park ja Schnelli park. Lastega peredele läheduses olemas mõnusad mänguväljakud. Läheduses mitu kooli ja lasteaeda. Suurepärane asukoht tagab ligipääsu nii jalgsi kui autoga kõigele, mida Tallinna kesklinn ja vanalinn pakuvad: kinod, teatrid, ostukeskused, kohvikud, restoranid, spordiklubid, meelelahutusasutused jne.

LISAINFORMATSIOON
Küsimuste ning huvi korral aitan Teid heameelega!

330 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kaarli pst 8
Tubade arv: 3
Korrus: 5/8
Üldpind: 69.60 m2