Linnamäe tee 25

MÜÜA VÄRSKELT RENOVEERITUD RoDUGA 4-TOALINE KODU!

KORTER

Müüa läbi maja planeeringuga 4-toaline värskelt renoveeritud ja maitsekalt kujundatud rõduga kodu Lasnamäe linnaosas, Kuristiku asumis, Linnamäe teel. Korter asub 9-kordse kortermaja kõige kõrgemal korrusel ning selle akendest avaneb avar vaade linnale ja veidi on näha ka merd. Ruumide paigutus on hästi läbi mõeldud, mis tagab privaatse olemise ka suuremale perele. Korterisse on paigaldatud hubasust lisavad valguslahendused ning eritellimusel mööbel.

NB! Korter on värskelt renoveeritud ning kogu sisustus ja tehnika on täiesti uus!

Põhjaliku renoveerimise käigus on korteris vahetatud uksed-aknad, torustikud, elektrijuhtmestik, põrandad. See kodu on kujundatud valdavalt heledates ning looduslähedastes värvitoonides. Spetsiaalselt sellesse korterisse sisse ehitatud mööbel ning valitud sisustus ja valguslahendused moodustavad koos ühtse hubase terviku. Korteri seinad on värvitud ning põrandale on paigaldatud laminaatparkett.

Korteri koosseisu kuulub esik koos garderoobikapiga, valgusküllane köök/elutuba, 3 eraldi asetsevat magamistuba, millest kahes on olemas garderoobikapp ning eraldi wc ja duširuum. Ühest magamistoast on pääs rõdule.

Köök on sisustatud köögimööbli ja kogu köögis toimetamiseks vajaliku tehnikaga (elektripliit, elektriahi, õhupuhasti, külmik, nõudepesumasin). Elutuba ja kööki eraldab söögilaud koos 4 efektse kollase tooliga.
WC põrand ning duširuumi seinad ja põrand on plaaditud ning olemas on valmisolek pesumasina ühendamiseks. Pesuruumis on valgustatud samblaga dekoreeritud seinasisene kaunistus, mis on kaetud klaasiga. Dušinurga klaasist seina on vajadusel võimalik liigutada.
*Korteri kogupind on 69m², millest köetav pind on 64.9m² ja lodža 4.1m².

*Korteri hinnas on kogu piltidel nähtav sisustus ja tehnika.

MAJA

Kortermaja on ehitatud 1988. aastal. Majas toimetab aktiivne korteriühistu ja elavad sõbralikud naabrid. Trepikojad on puhtad ja värskendatud ning liftid hooldatud. Vahetatud on maja katus ja soojustatud otsaseinad. Maja sisehoovis on mänguväljak lastele ja pingid istumiseks. Maja taga asub suur roheala.
*Maja kütab soojaks kaugküte.

*Parkimine kortermaja ümbruses on tasuta. Lisaks on maja kõrval suur valvega tasuline parkla.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Ideaalne elupaik mugavust ja linnaelu armastavale inimesele. Kõik eluks vajalik ja palju enamgi asub selle kodu lähiümbruses. Bussipeatus asub kortermaja läheduses, mis tagab hea ja kiire ühenduse Tallinna teiste linnaosadega. Piirkonnas on olemas koolid ja lasteaiad. Lühikese jalutuskäigu kaugusele jäävad mitmed toidukauplused, söögikohad, Kivila park koos mänguväljakuga ja palju teisi võimalusi sportimiseks ning vaba aja veetmiseks.

LISAINFO

Võta julgesti ühendust ja tule korteriga tutvuma!

Oma silm on kuningas:)

162 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Linnamäe tee 25
Tubade arv: 4
Korrus: 9/9
Üldpind: 69.00 m2