Mai tn 39

MÜÜA AVAR 2-TOALINE KORTER , RENOVEERITUD MAJAS!

KORTER
Müügile on tulnud, valgusküllane korter Mai rajoonis, mere lähedal. Korter on renoveeritud ning korteri vaated jäävad nii maja ette, kui ka valgusküllasesse sisehoovi. Korteri koosseisu kuulub elutuba pääsuga rõdule, magamistuba, köök, koridor, vannituba ja wc. Seinad on osaliselt tapeeditud ja osaliselt värvitud. Põrandaid katab LVT parkett ja osaliselt laminaatparkett.

Köök on sisustatud koos kogu vajaliku kodutehnikaga (keraamiline elektripliit, elektriahi, kubu, külmkapp, nõudepesumasin. Korter on läbi maja planeeringuga, mis tagab rahuliku ja meeldiva elamise. Vannituba ja wc on plaaditud ja sisse on ehitatud mugav dušš. Korteri siseuksed on vahetatud ja paigaldatud turvavälisuks.
Soovi korral võib jääda korterisse enamus sisustusest.

MAJA
Maja on ehitatud 1975-aastal. Majas tegutseb aktiivne korteriühistu. Majal on renoveeritud katus ja soojustatud kogu fasaad. Koridorid värskendatud, puhtad ja viisakad. Maja hoovis väike, mõnus mänguväljak.

PARKIMINE
Parkimine on võimalik maja ees tasuta.

KOMMUNAALKULUD
Talvel ca 160 eurot ja suvel ca 90 eurot

ÜMBRUS/TRANSPORT

Läheduses olemas kõik eluks vajalik, koolid, lasteaiad ja supermarketid Rimi, Selver ja Maxima. Maja juurest jalutada 5 min kaugusel Pärnu rand oma suurepäraste kohvikute ja restoranidega. Ühistrantspordi peatus väiksese jalutuskäigu kaugusel. Pärnu on linn, mis sobib hästi elamiseks kui ka suvitamiseks, pakkudes turvalist elukeskkonda kui ka palju toredaid kultuurielamusi.

LISAINFO
Kui tunned, et just see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama.

90 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Mai tn 39
Tubade arv: 2
Korrus: 5/5
Üldpind: 46.30 m2