Punane tn 11

MÜÜA 4-TOALINE RoDU JA PANIPAIGAGA KORTER

KORTER

Müüa 4-toaline hea planeeringuga valgusküllane rõduga korter Lasnamäel, Punasel tänaval. Korter asub 5-korruselise kortermaja kolmandal korrusel. Maja ees on mänguväljak lastele ning parkla majaelanike. Hea asukoht lastega perele ja lemmikloomapidajale. Korter vajab renoveerimist, mis annab hea võimaluse kujundada oma maitse järgi unistuste kodu.

Korteri koosseisu kuulub L-kujuline esik, elutuba koos pääsuga rõdule, 3 eraldi asetsevat magamistuba, köök, wc, vannituba ja garderoob/panipaik.

Selles korteris asetsevad kõik ruumid eraldi ja elutuba koos pääsuga rõdule on selle kodu südameks. Olemas on kaks panipaika, üks asub korteris ja teine maja keldrikorrusel. Korterisse paistab päevapäike, mis muudab selle meeldivalt valgusküllaseks.

*Korteri kasutada on panipaik keldrikorrusel.

*Mõistlikud kommunaalarved aastaringi.

MAJA/PARKIMINE

Kortermaja on valminud 1985. aastal. Majas toimetab aktiivne korteriühistu ja elavad sõbralikud naabrid. Vahetatud on kortermaja katus koos vihmaveesüsteemidega, värskendatud paneelide vahelised vuugid ning soojustatud maja otsaseinad. Olemas on videovalve. Maja ees on mänguväljak lastele, pingid istumiseks, pesu kuivatamise võimalus ning lisa parkla majaelanikele.

ASUKOHT/TRANSPORT

Linnale omaselt asub kõik eluks vajalik ja palju enamgi selle kodu lähiümbruses. Piirkonnas on olemas toidukauplused, restoranid, lasteaiad ja koolid, erinevad võimalused sportimiseks, jalutamiseks ning vaba aja veetmiseks. Jalutuskäigu kaugusele jääb Pae park ja Kadrioru park. Ingli randa on jalutades ca 2.4km. Läheduses asuvad ühistranspordi peatused, mis tagavad kiire ning mugava ühenduse Tallinna teiste linnaosadega.

LISAINFO

Võta julgesti ühendust ja tule korteriga tutvuma!

110 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Punane tn 11
Tubade arv: 4
Korrus: 3/5
Üldpind: 60.40 m2