E. Vilde tee 104

MÜÜA 3-TOALINE RoDUGA KORTER MUSTAMÄEL!

KORTER

Müügil on kompaktne, valgusküllane 3-toaline korter, aadressiga J.Vilde tee 104 majas. Korter asub 5-korruselise maja neljandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba, kaks magamistuba, köök, esik, vannituba ja tualett.

Siseviimistluses on seintel kasutatud enamuses heledaid värve ja osaliselt on seinad kaetud tapeediga. Köögis olemas köögimööbel koos tehnikaga ( külmkapp, kubu, gaasipliit ja ahi, nõudepesumasin), mis jääb uuele omanikule. Korteri tubades on paigaldatud laminaatparkett ning koridoris. Paigaldatud uus turvavälisuks ja pakettaknad ning rõdu on klaasitud. Elutoas on sisseehitatud peegelustega ruumikas garderoobikapp, mis mahutab palju vajalikku.

MAJA

Maja asub vaikses sisekvartalis, kus on palju rohelust ja kõrghaljastatud park. Maja otsaseinad on soojustatud, välisuksed on vahetatud ja paigaldatud fonosüsteemid. Rõdupiirded on vahetatud.

PARKIMINE

Parkimisvõimalus tasuta maja ees ja olemas keldriboks, kuhu on võimalik paigutada palju vajalikku.

KÕRVALKULUD

Kõrvalkulud, suvel ca. 90 eur ja talvel ca. 180 eur.

ÜMBRUS

Ümbruses on palju rohelust, pargid ning head võimalused sportimiseks. Maja taga olemas laste mänguväljak. Läheduse kõik eluks vajalik lasteaiad, koolid, Mustika Keskus, Mustamäe keskus koos Apolla kinoga ja oma suurepäraste söögikohtadega ning ostlemis võimalustega, Magistrali Kaubanduskeskus, Mustamäe turg, Selver, Maxima. Läheduses olemas ühistranspordi peatused, mis tagab suurepärase ühenduse bussi- ja trolliga kesklinnaga ja teiste linnaosadega.

LISAINFO

Kui soovid seda korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

105 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: E. Vilde tee 104
Tubade arv: 3
Korrus: 4/5
Üldpind: 46.70 m2