Idapõllu tee 7

MÜÜA 3-TOALINE PÄIKESELINE KORTER VIIMSI SÜDAMES

KORTER

Müügile on tulnud suurepärase planeeringuga avar kahe magamistoaga perekorter Viimsi keskuses. Korterit iseloomustab valgusküllasus, hubasus ning super asukoht, kus kõik eluks vajalik on jalutuskäigu kaugusel.
Korteris on suur ja valgusküllane elutuba koos avatud köögiga. Köögi poolel on olemas korralik köögimööbel koos integreeritud tehnikaga (elektripliit, ahi, köögikubu ja nõudepesumasin) ning suure mahutavusega köögisaar.
Suur maast laeni aken elutoas annab mõnusalt päikesevalgust ja teeb ruumi avaraks. Korteri seinad on värvitud heledates toonides. Põrandaid katab naturaalne parkett. Vannituba on keraamiliselt plaaditud ja põrandaküttega. Mugavust lisab suur vann. Esikus on välja ehitatud suur, mahukas garderoob. Mõlemas magamistoas on sisseehitatud ruumikad garderoobikapid, mis jätavad toad avaraks. Korteri üldine seisukord on väga hea.

Hoone soklikorrusel asub eraldi sissepääsuga soojustatud panipaik (2,3m2) Lisaks on võimalik juurde soetada kinnises garaažis parkimiskoht hoone elanikelt.
Korter on väga hea kliimaga ning mõistlike kommunaalkuludega, suvekuudel 145 eurot ja kõige suurem talvine arve 265 eurot. Tarbimine on võetud neljaliikmelise pere põhjal.

ÜMBRUS | TRANSPORT

Idapõllu tee asub Viimsi keskuses, väga mugavas asukohas kõikide kaupluste, koolide jms lähedal. Üle tee asuvad nii Viimsi kool kui lasteaed. Majast paari minutilise autosõidu kaugusele jäävad suuremad toidukauplused, nagu Viimsi Delice, Rimi, Grossi, Maxima ja Selver ning Viimsi Kaubanduskeskus (ehitatav Lidl). Läheduses on olemas spordiklubid, meelelahutus (Viimsi SPA, kino, bowling ja Atlantis H2O Aquapark), mitmed hinnatud söögikohad ja kindlasti ei saa märkimata jätta kaunist Haabneeme randa - kuhu viib turvaline kergliiklustee ja see jääb vaid mõne minutilise jalutuskäigu kaugusele!
Ühistranspordi ühendus Tallinna kesklinnaga on kiire ja mugav - Viimsi keskuse bussipeatusest väljub nr 1 buss, mis viib otse Viru Keskuse juurde. Lisaks buss nr 49 sõidab Lasnamäe suunal ning Viimsi siseliinid tagavad hea ühenduse kogu Viimsi vallaga (Peatus asub majast vaid mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel)

MAJA/ PARKIMINE

Tegemist on 2008. aastal ehitatud kolmekordse kivimajaga. Toimiv korteriühistu, hoone ning selle ümbrus on hoitud ja korras. Maja fassaad on hooldatud ja hoitud. Majaelanikud oskavad lugu pidada kodurahust. Parkimine on tasuta nii maja ees, kui ka kortermaja taga olevas parklas.

LISAINFO

Kui tunned, et see võiks just olla sinu uus kodu, siis helista ja lähme vaatama!

196 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Idapõllu tee 7
Tubade arv: 3
Korrus: 2/3
Üldpind: 71.40 m2