Staadioni tn 7

MÜÜA 3-TOALINE KORTER RENOVEERITUD MAJAS

KORTER

Müüa avar 3-toaline kahe rõduga korter Aruküla keskuses, Staadioni tänaval. Korter asub 3-kordse täielikult renoveeritud kortermaja kõrgel esimesel korrusel ja on läbi maja planeeringuga. Aruküla on hinnatud roheline ja peresõbralik piirkond Tallina läheda, kus on olemas kõik eluks vajalik ning palju enamgi. Hea elupaik looduse lähedust ning rahulikku elukeskkonda armastavale perele.

See kodu on väga mugava planeeringuga, kus kõik ruumid asetsevad eraldi. Korteris on alustatud renoveerimistöödega ja uuenduskuuri on läbinud juba köök, wc ja duširuum. Sisekujunduses on siin kasutatud rahulikke värvitoone. Põrandaid katab laminaatparkett ning seinad on valdavalt kaetud tapeediga. WC ja duširuumi seinad ja põrand on plaaditud.

Korteri koosseisu kuulub avar esik, garderoob, köök, päikeseline elutuba, kaks magamistuba ja eraldi asetsevad wc ja duširuum. Sellel kodul on kaks rõdu, millest ühele pääseb köögist ja teise magamistoast.

Köök on sisustatud köögimööbli ja tehnikaga (elektripliit, elektriahi, õhupuhasti, nõudepesumasin, külmik, sügavkülm).

Duširuum on sisustatud vannitoamööbliga ja olemas on pesumasin.

*Soovi korral jääb korterisse piltidel nähtav mööbel ja kodutehnika.

*Korteri kasutada on suur ca 8m² suurune panipaik maja keldrikorrusel.

MAJA/PARKIMINE

Kortermaja on ehitatud 1982. aastal ning on hiljuti täielikult renoveeritud. Majas toimetab aktiivne korteriühistu ja elavad sõbralikud naabrid. Ümbruses on palju rohelust. Maja taga asub väike mänguväljak lastele ning maja ees võimalus pesukuivatamiseks.

*Parkimine maja juues on tasuta ja kohti jätkub piisavalt.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Aruküla on hinnatud kiiresti arenev alevik Tallinna lähedal, ca 20km kaugusel linnapiirist, kus elab üle 2000 elaniku ning on olemas kõik eluks vajalikud mugavused. Piirkonnas on olemas toidukauplus, söögikohad, kool ja lasteaed. Hea ühistranspordi ühendus Tallinnaga. Rongijaam asub ca 1,2km kaugusel sellest kodust.

LISAINFO

Võta julgesti ühendust, oled väga oodatud selle koduga tutvuma!

145 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Staadioni tn 7
Tubade arv: 3
Korrus: 1/3
Üldpind: 67.70 m2