Pae tn 43

MÜÜA 2-TOALINE KORTER LANAMÄEL, PAE 43

ASUKOHT JA ÜMBRUS:

Müüa hubane 2-toaline korter logistiliselt suurepärases asukohas Lanamäel, aadressil Pae 43. Korter asub 9-korruselise maja 7. korrusel, pakkudes kaunist vaadet ümbruskonnale.

Maja asub mugavas asukohas, kust on kiire ühendus Tallinna kesklinnaga – bussipeatus on otse maja ees, tagades lihtsa ja kiire ligipääsu kõikidesse linnaosadesse. Lisaks pakub Laagna tee suurepärast võimalust kiireks liiklemiseks kesklinna ja teiste Tallinna osade vahel.

Vahetus läheduses asuvad kõik eluks vajalikud teenused ja võimalused. Paekaare lasteaed, koolid, Pae park, mitmed toidupoed ning Tallinna Lauluväljak ja Kadrioru park on kõik käe-jala juures, pakkudes mugavust ja rohkelt võimalusi vaba aja veetmiseks.

KORTER:

Korter on avar ja valgusküllane, koosnedes köögist, elutoast, magamistoast, renoveeritud duširuumist ja klaasitud rõdust. Köök on varustatud sisseehitatud tehnikaga, pakkudes kõik vajalikku mugavaks ja kaasaegseks toiduvalmistamiseks.

Elutoast pääseb klaasitud rõdule, kus saab nautida hommikukohvi või õhtupäikest. Magamistuba on privaatne ja rahulik, sobides ideaalselt lõõgastumiseks pärast pikka päeva.

MAJA:

1978. aastal ehitatud maja on heas seisukorras ning pakub mugavat ja turvalist elukeskkonda. Maja on 9-korruseline, korter asub 7. korrusel.
Korteril on olnud ainult üks omanik alates 1979. aastast, mis näitab, et korterit on hoitud heaperemehelikult ja hästi hooldatud. Maja ümbrus on rahulik ja rohelust täis, pakkudes meeldivat elukeskkonda nii noortele peredele kui ka vanemale generatsioonile.

LISAINFO:

See korter on suurepärane võimalus neile, kes hindavad head asukohta, mugavust ja praktilisust. Lanamäe on kiiresti arenev piirkond, kus kõik vajalik on käe-jala juures, samas säilib rahulik ja roheline elukeskkond.

Kui otsid hubast ja hästi hooldatud kodu, on see korter just Sulle sobiv. Huvi korral võta ühendust ja tule vaatama!

110 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Pae tn 43
Tubade arv: 2
Korrus: 7/9
Üldpind: 49.70 m2