Liivalaia 28

MÜÜA 2-TOALINE, HOOVI VAATEGA KORTER KESKLINNAS!

MÜÜA 2-TOALINE, HOOVI VAATEGA KORTER KESKLINNAS!

KORTER
Müügile on tulnud kõrgete lagedega, valgusküllane korter südalinnas Liivalaia tänaval. Korter on renoveeritud ning korteri vaated jäävad vaiksesse ja valgusküllasesse sisehoovi. Korteri koosseisu kuulub elutuba, magamistuba, köök, koridor ja avar vannituba koos wc-ga. Seinad on osaliselt tapeeditud ja osaliselt värvitud. Põrandaid katab laminaatparkett.

Köök on avar koos kogu vajaliku kodutehnikaga (gaasipliit, elektriahi, kubu, külmkapp, mikrolaineahi). Soe vesi tuleb läbi gaasiboileri. Avarust lisab ruumidele suured aknad ja kõrged laed. Kõik vaated avanevad vaiksesse sisehoovi, mis tagab rahuliku ja meeldiva elamise. Vannituba ja wc on plaaditud ja sisse on ehitatud mugav vann. Korteri siseuksed on vahetatud.
Soovikorral võib jääda korterisse enamus sisustusest.

MAJA
Maja on ehitatud 1952-aastal. Majas tegutseb aktiivne korteriühistu. Majal on uuendatud ja soojustatud plekk-katus. Maja veetorustik on vahetatud ja kogu küttesüsteem uuendatud. Koridorid värskendatud.

PARKIMINE
Parkimine on võimalik suletud sisehoovis tasuta.

KOMMUNAALKULUD
Talvel ca 220 eurot ja suvel ca 100 eurot

ÜMBRUS/TRANSPORT
Logistiliselt asub korter suurepärases asukohas. Läheduses on olemas kõik eluks vajalik: mitmed poed nagu Stockmann, Viru keskus, Solarise keskus, koolid, lasteaiad, pargid ja ühistranspordipeatused. Vanalinna minek võtab jalgsi kõigest ca 10 minutit ning Kadrioru park asub ca 15 minutilise jalutuskäigu kaugusel. Maja kõrval Olümpia hotell.

LISAINFO
Kui tunned, et just see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama.

157 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Liivalaia 28
Tubade arv: 2
Korrus: 3/5
Üldpind: 54.10 m2