Metsavaikuse ringtee 19

MÜÜA 1-TOALINE KORTER LASNAMÄE SÜDAMES

Müüa väga hea planeeringuga, hubane ja viisakas 6-toaline maja looduskaunis kohas Aespa vallas. Rahulikus piirkonnas asuva eramu ehitus oli alustatud 1990.aastal suvila näol ja oli täielikult valminud 1997. aastal. Krundi pindala on 1105 m². Majal on plekk-katus ja plastalumiiniumist pakettaknad. Maja esimene korrus on ehitatud kivist ja pealt värvitud, teine korrus on puidust. Küttesüsteemiks on õhksoojuspump ning kaunid kaminad esimese korruse saalis ja teise korruse hallis. Olemas on suur mahukas garaaž, kus saab mugavalt parkida autot ja hoida kõike vajalikku hoovi hooldamiseks. Veevarustuseks on krundil oma puurkaev, majas on boiler ning lokaalne kanalisatsioon on lahendatud imbväljakuga mahuga 8 m³. Soovi korral on võimalus liituda tsentraalse vee ja kanalisatsiooniga.

MAJA
Maja planeering on läbimõeldud, kõik ruumid on praktilised ja funktsionaalsed. Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale ning harmoonilisi värvitoone. Esimese korruse tubades katab põrandaid kvaliteetne laminaatparkett, teisel korrusel – täispuitparkett. Vannitoas, saunas ja esikus on põrandad kaetud keraamiliste plaatidega, köögis on kiviplaat. Eramut ümbritseb lopsakas loodus ning hästi valitud kultuurtaimed, mis koos loovad rahuliku ja meeldiva atmosfääri.

Maja koosseisu kuuluvad:

I korrus:

Elutuba – avar ja hubane elutuba, kus mõnusat atmosfääri loovad kamin ning suur söögilaud, ideaalne nii pereringis kui ka sõprade seltsis koosviibimiseks.
Magamistuba – väike ja hubane tuba, mida kasutatakse magamistoana, kuid mida saab lihtsalt kohandada ka kabinetiks.
Köök – poolavatud köök on varustatud kogu vajaliku tehnikaga: köögimööbel, elektripliit ahjuga, puitpliit, külmkapp ja mikrolaineahi.
Vannituba – avar vannituba/puhkeruum duššinurgaga, ideaalne lõõgastumiseks pärast sauna; olemas on pesumasin ja suur boiler.
WC
Esik – avar esik, mille lõpus on väike hall, kus on ruumi üleriiete ja jalanõude hoiustamiseks.
Koridor – väike vahekoridor, kust pääseb WC-sse ja teisele korrusele viivale trepile.
II korrus:

Hall – suur ja avar tuba oma hubase kaminaga, ideaalne perega koos olemiseks.
Suur magamistuba – avar ja valgusküllane magamistuba vaatega rohelusele, hommikune päike toob tuppa soojust ja mõnusat meeleolu.
Väike magamistuba – ruumikas tuba, mida saab kasutada ka lastetoana.
Kabinett – kompaktne tuba, mida saab kasutada kodukontorina või ühe inimese magamistoana.
Kütteallikana on kasutusel õhksoojuspump ja kvaliteetsed kaminad nii esimese korruse saalis kui ka teise korruse hallis.

HOOV
Maja juurde kuulub kaunilt haljastatud ja hooldatud 1105 m² suurune hooviala. Hoovis kasvavad viljapuud ja marjapõõsad, samas jääb piisavalt avatud ala, et igale pereliikmele leiduks ruumi. Suvel tagab kastmisvee puurkaev, lisaks on rajatud kasvuhoone. Kõik aiatööriistad ja muu vajalik mahuvad eraldi seisvasse kuuri.

ASUKOHT
Maja asub ideaalses asukohas, kus ümbritsevad sind vaikus ja rahu. Tallinna kesklinnaga on kiire ühendus – autoga kulub umbes 40 minutit. Juurdepääs krundile on tagatud hästi hooldatud asfaldi- ja kruusateede kaudu, mille eest kannab hoolt vald. Naabruskond on rahulik ja turvaline, elanikeks on pered, kes hindavad vaikust ja rahu.

Kui otsid midagi ainulaadset looduskaunis kohas, siis see kodu võib olla just sulle. Helista ja läheme tutvuma!

155 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Metsavaikuse ringtee 19
Tubade arv: 6
Korruseid: 2
Üldpind: 182.30 m2