J. Sütiste tee 41

MÄNNIMETSA VAATEGA 2 TOALINE SAUNAGA KORTER

KORTER
Müüa 2-toaline korter Nõmme ja Mustamäe piiril, Männi pargi kõrval. Korter asub maja 8. korrusel. Korteris on rõdu, mis lisab väärtust ja võimalust nautida vaadet männimetsale. Eluruum on valgusküllane ja planeeringult avar, pakkudes hea võimaluse kohandada ruum endale sobivaks.
WC ja vannituba on ümber ehitatud, et luua eraldi dušinurk ja väike leilisaun. Köök ja mõlemad toad on eraldi sissepääsudega.
Energia tarbimise arvestus on korteripõhine ning tarbitud soojuse ja vee näidud saadetakse automaatselt ühistule. Vannitoas ja esikus on põrandaküte. Vahetatud kogu torustik, uuendatud hoone küttesüsteem ning korteri radiaatorid.
Korter on vaba, ootab uut omanikku. Kogu mööbel jääb sisse.

MAJA/ PARKIMINE
Korter asub 1972. aastal ehitatud majas, mis on heas seisukorras ja varustatud kõikide vajalike mugavustega. Maja haldavad aktiivne korteriühistu ja rahulikud naabrid. Majas on lift ja fonolukk. Vahetatud kogu torustik, uuendatud hoone küttesüsteem ning korteri radiaatorid. Parkimine on maja ees tasuta.

ASUKOHT
Korter asub TalTech-i vahetus läheduses, mis muudab selle ideaalseks nii tudengitele kui ka töötavatele inimestele. Jalutuskäigu kaugusel on mitmed kauplused, ühistranspordi peatused, spordiklubid, Elamus SPA, koolid ja lasteaiad. Üle tee on Männi park, mis pakub vabaaja veetmise võimalust igas vanuses pereliikmele.

LISAINFO
Selle korteri näol on tegu suurepärase võimalusega luua endale ideaalne kodu või üüritulu allikas. Helista ja tule vaatama juba täna!

104 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: J. Sütiste tee 41
Tubade arv: 2
Korrus: 8/9
Üldpind: 43.10 m2