Läänemere tee 9

MÜÜDUD

MÜÜDUD

KORTER

Pakkumisele on tulnud 3-toaline korter väga hea läbi maja planeeringuga. Vaated akendest ja rõdudelt avanevad mõlemale poole maja, elutoast vaade Pirita Kosele.

Korter asub 4.korrusel, viiekordses majas. Tegemist on otsakorteriga, kus naabirtega külgnev sein vaid ühes toas, teisel pool soojustatud välissein. Eeraldi toad teevad planeeringu väga mugavaks. Akna ja rõduga köök on ruumikas ja sobib mitme erineva köögilahendusega.

Korteri koosseisu kuuluvad elutuba, 2 magamistuba, esik, köök, vannituba, wc ja korteril on kokku kolm rõdu, köögi klaasitud rõdud sobivad kenasti isiklikuks lille- või taimeaiaks või hubaseks möbleeritud verandaks, magmistoa rõdu on lahtine. Neljas korrus tagab vaikse ja privaatse olemise ning päikesevalgust jõuab rõdule piisavalt, et nautida rõdul olemist. Põrandaid katab täispuitparkett, seinad on tapeeditud, esik on värskelt krohvitud, vannituba ja wc värvitud seinad. Rõdu aknaraamid on samuti puidust. Köögis olemas köögimööbel, koos eraldi seisva elektripliitiga.
Korterisse jäävad sisse sissehitatud esikukapid, köögikapid mõlemas seinas ja vannitoa/WC kapp. Lisaks rõdul olev mööbel.

MAJA/PARKIMINE

Tegemist on 1994.aastal ehitatud paneelmajaga. 2011.aastal renoveeritit maja, mille käigus maja soojustati ning remonditi sissepääsud, paigaldati fonolukk, püstakud vahetatud ning katus renoveeritud. Trepikoda puhas ja korras, välisuks lukus.

Korteri omanikkudele tasuta parkimine majahoovis parkimiskaardi alusel. Naabrid on rahulikud ja vaiksed. Aktiivne ning tegus KÜ.

Maja ümbritsevad korterelamud, vaikne ja rahulik koht roheluse kõrval, ning palju võimalusi jalutamiseks.

* Korteril on olemas kinnine rõdu
* Parkimine maja hoovis tasuta parkimiskaardiga
* Kommunaalkulud on püsivalt madalad. Kommunaalarved on keskmiselt suvel 70-80 eurot ning talvel kuni 200 eurot kuus.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Maja asub logistiliselt suurepärases asukohas Läänemere tänaval.
Väga hea asukoht – lähedal majast mõnekümne sammu kaugusel on Läänemere keskus (Suur Selver, Rimi, Prisma, Maxima XXX, apteek, kohvikud, postipaki-automaadid).
Läheduses asub mitu lasteaeda ja kooli ning ümber nurga on ka suur mänguväljak lastele ning välijõusaal treenimiseks.
Kesklinnas on mitmed hinnatud toidukauplused, kaubanduskeskused, meelelahutus, söögikohad, sportimisvõimalused, koolid ja lasteaiad.
Maja asub Pirita Kose veerel, kus lisaks rohelusele on ka mitmed suusa-, ratta- ja terviserajad.

LISAINFO

Helista ja küsi lisa! Oled oodatud oma imelise uue koduga tutvuma!

133 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Läänemere tee 9
Tubade arv: 3
Korrus: 4/5
Üldpind: 66.50 m2