Kõrgendiku tee 3

MÜÜA MAJA LIIKVAS

MÜÜGILE ON TULNUD MAJA LIIKVA KÜLAS

MAJA

Müügile on tulnud avara planeeringuga maja, Liikva küla vaiksel tänaval. Tegemist on nn musta karbiga, misläbi uuel omanikul on võimalik lihtsa vaevaga kujundada maja just enda maitsele sobivaks.
Maja vahelaed on raudbetoonist ja seinad kergplokkidest laotud. Maja katusele on paigaldatud plekk. Majal on olemas kehtiv ehitusluba.

Teisele korrusele viib lai ja avar trepihall, teist korrust võimalik kasutada kahel perel iseseisvalt.

Kütteallikana on majas planeeritud vesipõrandaküte, mida toidab maasoojuspump. Maakütte võtab energiat maapõuest, mis on kõige efektiivsem kütteliik ehk üle 4 korda säästlikum elektriküttest ja töötab tõhusalt ka väga külmade ilmadega. Samuti on maasoojuspumbaga võimalik toota igapäevast kuuma tarbevett mitu korda efektiivsemalt kui elektriboileriga. Maaküttekollektor on juba paigaldatud hoone ümber, torustik kaevatud umbes meetri sügavusele horisontaalselt maapinna sisse. Majal on tehtud elektriliitumin, olemas puurkaev ja lokaalne kanalisatsioon.

HOOV

Maja juurde kuulub 7949 m² hoov, mis on osaliselt kõrghaljastatud. Antud krundile on võimalik ehitada ka teine ühepereelamu või paarismaja. Krundil olemas ka oma tiik, tiik asub naaber kinnistute piiril, tiigist ¼ kuulub müüdava kinnistu omandisse.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Maja asub vaikses piirkonnas Tallinna külje all väikses tupiktänavas. Tallinna kesklinn on 30 minutilise autosõidu kaugusel. Kinnistu juurde viib valgustatud asfalteeritud tee.

LISAINFO

Lähim lasteaed:
5 km Pangapealse Lasteaed
5.7 km Rannamõisa Lasteaed

Lähim kool:
3.1 km Vääna Mõisakool
3.7 km Vääna-Jõesuu Kool
4.7 km Muraste Kool

Kui tunnete, et sellest võib saada teie uus kodu, helistage mulle ja lähme lähemalt tutvuma!

320 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Kõrgendiku tee 3
Tubade arv: 8
Korruseid: 2
Üldpind: 500.00 m2