A. H. Tammsaare tee 73

MÜÜA KAUNIS SKANDINAAVIA STIILIS 2-TOALINE,RÕDU!

KORTER

Müügil on avar ja valgusküllane 2-toaline korter, Tammsaare tee 73. Korter on läbi maja planeeringuga, mis tagab valguse terveks päevaks. Korter asub 5-korruselise maja neljandal korrusel ning on äielikult renoveeritud, kasutades ainult kvaliteetseid materjale.
Korteri koosseisu kuuluvad elutuba, magamistuba, köök, esik, vannituba koos tualetiga.

Korteri on kujundatud Skandinaavia stiilis, hästi hoitud ja kaunis. Seinad on värvitud ja põrandat katab naturaalne parkett. On vahetatud kõik siseuksed ning paigaldatud turva välisuks. Korteris on vahetatud osaliselt elektri juhtmed.
Vannituba on plaaditud ja olemas vann, uus torustik ja kanalisatsioon. Kõikides ruumides uued pakettaknad. Rõdu on klaasitud ja täielikult renoveeritud.

Köögis on maitsekas uus köögimööbel koos tehnikaga (gaasipliit, elektriahi, õhupuhastaja, nõudepesumasin, külmkapp).

MAJA

Majas on tugev KÜ. Maja on täielikult renoveeritud mõned aastad tagasi. Soojustatud fasaad, paigaldatud uus katus, torustik, kütte- ja ventilatsioonisüsteem. Radiaatoreid on võimalik reguleerida ja nendele on paigaldatud andurid. Väliskoridorid on renoveeritud.

PARKIMINE/PANIPAIK

Parkimisvõimalus maja ees ja küljepeal tasuta. Olemas keldriboks, kuhu mugav jalgrattaid ja muud vajalikku paigutada.

KÕRVALKULUD

Väga madalad kõrvalkulud, suvel ca. 80 eurot ja talvel ca. 120 eurot.

ÜMBRUS

Ümbruses on palju rohelust ja parke ning head võimalused sportimiseks. Jalutuskäigu kaugusel on Magistrali Kaubanduskeskus, Tondi Selver, Mustikakeskus, Mustamäe keskus ning Maxima kauplus. Läheduses kõik eluks vajalik, erinevad toidupoed, söögikohad, koolid, lasteaiad, ühistranspordipeatused. Suurepärane ühendus kesklinnaga ja teiste linnaosadega.

LISAINFO
Kui soovid seda suurepärast korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

128 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: A. H. Tammsaare tee 73
Tubade arv: 2
Korrus: 4/5
Üldpind: 43.50 m2