F. R. Faehlmanni tn 8

MÜÜA HUBANE,MÖBLEERITUD 2-TOALINE KORTER !

KORTER

Müüa valgusküllane 2-toaline korter kesklinnas Kadrioru lähedal Tallinnas, Harjumaal.
Tegemist on 2005. aastal ehitatud kivimajaga.

Korteri koosseisu kuulub:
* köök
* elutuba
* magamistuba
* WC/duširuum

Tegemist on Tallinna kesklinnas asuva kortermajaga millel on kokku 8 korrust. Korter asub maja teisel korrusel, mis on valgusküllane, soe ja hubane.
Siseviimistluses on kasutatud heledaid neutraalseid toone ning tubade põrandat katab kaunis hele tammeparkett. Vannituba/WC on plaaditud ja kasutatud keraamilist plaati. Vannitoaga jääb korterisse ka pesumasin.
Kööki sisustab mööbel koos kogu tehnikaga (külmkapp, ahi/pliit - kraamiline induktsioonpliit, nõudepesumasin, kubu), söögilaud koos toolidega.
Korter on müügis kogu mööbliga mis piltidel näha: diivan, diivan laud, TV alus, kummut, voodi ja suur mahukas riidekapp.

MAJA/PARKIMINE

Majas on aktiivne korteriühistu. Parkimine on maja ees, võimalus on soetada aastase tasuga parkimiskaart.

ÜMBRUS

Jalutuskäigu kaugusel on hõrke roogi pakkuvad söögikohad, linna suurim park ja rannapromenaad mitmekülgsete sportimisvõimaluste ja mänguväljakutega. See on koht, kus kõik on käe-jala juures.

Kõik pealinna olulisimad teatrid, kinod, näitusesaalid ja kontserdipaigad – on vaid mõneminutise jalutuskäigu kaugusel. Samuti jäävad vahetus lähedusse hinnatud kesklinna koolid, tasemel lasteaiad ning ülikoolid ja kolledžid parima hariduse omandamiseks.

LISAINFO

Oled väga oodatud korteriga tutvuma, helista ja küsi lisa!

203 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: F. R. Faehlmanni tn 8
Tubade arv: 2
Korrus: 2/8
Üldpind: 48.40 m2