Kuklase 15

MÜÜA HEA ASUKOHAGA 3-TOALINE KORTER!

KORTER

Müügil on avar ja valgusküllane 3-toaline korter, Kuklase 15 majas. Korter asub vaikses rohelises sisekvartalis eemal tänavamürast. On läbi maja planeeringuga, mis tagab rahuliku elamise ja valguse kogu päevaks. Korter asub 5-korruselise maja esimesel korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos poolavatud köögiga, magamistuba, lastetuba, esik, vannituba koos tualetiga.

Korteri siseviimistluses on kasutatud heledates toonides värve, mis annab korterile avaraust. Korteris on laudispõrandad ja vahetatud siseuksed. Vannituba on plaaditud ja sisse on paigaldatud vann, olemas uus torustik ja kanalisatsioon. Kõikides ruumides paigaldatud pakettaknad ja tehtud sundventilatsiooni süsteem. Korterist rohelised ja privaatsed vaated nii maja ette kui ka tagahoovi.

Köögis on olemas köögimööbel koos tehnikaga (gaasipliit, elektriahi, õhupuhastaja). Olemas elektripõrandaküte köögis.

MAJA

Majas on tegus KÜ. On paigaldatud uus küttesüsteem. Soojustatud maja otsaseinad ja renoveeritud katus. Väliskoridorid renoveeritud ja puhtad ning paigaldatud uued uksed koos fonosüsteemidega. Paigaldatud uued rõdupiirded.

PARKIMINE

Parkimisvõimalus maja ees tasuta, parkimiskaartide alusel. Parkimisala laiendatud ja asfalteeritud.

KÕRVALKULUD

Kõrvalkulud, suvel ca. 100 eur ja talvel ca. 180 eur. Korter on soe.

ÜMBRUS

Ümbruses on palju rohelust ja parke, Lepistiku ja Parditiigi pargid. Magistrali Kaubanduskeskus, Mustamäe keskus, Mustika keskus, Tondi Selver, Maxima kauplus ja Rimi. Läheduses kõik eluks vajalik, erinevad toidupoed, söögikohad, koolid. Sõbrakese, Kiili, Tammetõru lasteaiad, Tallinna 32. Keskkool, Tallinna Mustamäe Reaalgümnasiuum ja Arte Gümnaasium, maja läheduses Tallinna Lepistiku Lasteaed. Suurepärane ühendus kesklinnaga ja teiste linnaosadega nii bussi kui ka trolliga.

LISAINFO
Kui soovid seda suurepärase asukohaga korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

132 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kuklase 15
Tubade arv: 3
Korrus: 1/5
Üldpind: 60.60 m2