Mõrra tn 5/1

MÜÜA BASSEINIGA MAJA PÄRNUS, GARAAŽ, SAUN, TERRASS

Müüa väga hea planeeringuga, hubane ja kaunis 4-toaline eramu Vana-Pärnus. Rahulikus piirkonnas asuv eramu on valminud 1999 aastal. Krundi üldpinnaks on 1000 m2. Maja on ehitatud kivivundamendile, puit maja, mis on kaetud looduskivivoodriga. Eramul on ehitatud kivi katus ja paigaldatud kvaliteetsed puit-alumiinium aknad. Küttesüsteemiks on elektriküte, kus köögis ja vannitubades ning wc on põrandaküte aga tubades radiaatorid. Majal on paigaldatud välisvalgustus. Olemas kasutusluba.

MAJA
Maja on läbimõeldud planeeringuga, kus iga ruum on funktsionaalne ja praktiline. Siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Tubades katab põrandaid laminaatparkett. Köögis, vannitoas, esikus ja tualetis katab põrandad keraamilineplaat. Seintel on osaliselt kasutatud maitsekaid tapeete ja värve. Eramu aeda kaunistab hästi valitud kultuurtaimed ning suurepärase meeleolu loob kogu tervik.

Majja sisenedes on tuulekoda/garderoob, kuhu paigutada üleriided ja jalanõud. Edasi on ruumikas elutuba koos mõnusa kaminaga, mis valmistab naudingut külmadel talveõhtutel. Elutoast pääs pool avatud kööki mida sisustab kvaliteetne tammepuidust köögimööbel koos tehnikaga (keraamilineelektripliit, elektriahi, kubu, külmkapp, nõudepesumasin, veinikapp). Köögist pääs terrassile, kus mõnus hommikukohvi nautida. Olemas kolm eraldiseisvat magamistuba. Ühes magamistoas on sisseehitatud garderoobikapp ja teises on eraldi walk in garderoobiruum.

Saunast pääs katusealusega väliterrassile/suvekööki kus hea peale saunamõnusid ennast jahutada ja külalisi võõrustada.

Maja:
- Tuulekoda kuhu mugav jätta jalanõud ja pealisrõivad, sisseehitatud garderoobikapp (11,0 m2)
- Valgusküllane elutuba, väga avara ja läbimõeldud planeering, kaminahi, pääsuga terrassile (37,5 m2)
- Poolavatud köök, kust pääs suurele terrassile (15,4 m2)
- Magamistuba I (18,6 m2) pääsuga walk in garderoobi (3,4 m2) ja vannituppa (3,5 m2)
- Magamistuba II (15,2 m2)
- Magamistuba III (12,8 m2)
- Sauna eesruum, pääsuga terrassile (5,0 m2)
- Saun (elektrikerisega), pesuruum koos duššiga (10,6 m2)
- WC (1,9 m2)
- Terrass (21,6 m2) suveköök (10,2 m2)
- Bassein (24,5 m2)
- Garaaž kahele autole, elektriliselt avavatava uksega (32,7 m2)
- Panipaik (5,4 m2)
- Tehnoruum (3,8m2)

KINNISTU
Kogu kinnistut ümbritseb aed. Maja eest pääs puldiga avatavast väravast, samuti garaaži uks avaneb puldiga. Kogu eramu aed on looduskaunilt kõrghaljastatud, vürtsi lisavad suurepäraselt valitud kultuurtaimed. Naabrid on meeldivad ja viisakad. Olemas kõrvalhoone/külalistemaja, kus saab mugavalt majutada külalisi. Maja juurde viib asfalt tee, mille eest talvel kannab hoolt Pärnu linn. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Maja taga olemas väliterrass koos suveköögiga, mis annab suurepärase võimaluse nautida eramaja võlusid juba vara kevadest kuni hilissügiseni. Sauna armastajatele lisab vürtsi välibassein, kus hea jahutada.

ASUKOHT
Vana-Pärnu on suurepärane asukoht, kus kõik vajalik on läheduses olemas, toidukauplus Selver ja Maksimarket. läheduses koolid ja lasteaiad. Olemas terviserada, mis annab head võimalused spordi armastajatele. Lastele olemas mitu mänguväljakut kus hea aega veeta. Pärnu kesklinn 5 minutilise autosõidu kaugusel. Bussipeatus asub ca 100m kaugusel, mis annab hea ühenduse Pärnu kesklinnaga. Läheduses, olemas Vana-Pärnu rand, Valgerand ja kesklinna rand. Golfi armastajatele olemas Valgeranna Golf väljakud.

Kui otsid midagi isikupärast siis on see just midagi sinule!

650 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Mõrra tn 5/1
Tubade arv: 4
Korruseid: 1
Üldpind: 240.00 m2