Lastekodu 23

MÜÜA AVAR 3-TOALINE, TERRASS, PARKIMINE, PANIPAIK!

KORTER

Müüa 3-taoline elegantne ning valgusküllane suure rõduga korter Lastekodu tänaval, Tallinna südalinnas.
Suurepärane luksuslik korter asub 5 korruselise maja viiendal ehk viimasel korrusel. Kust avanevad suurepärased vaated linnale ja rohelusse. Korteris on esik, kaks magamistuba, ruumikas ja avar elutuba/köök, pääs avatud rõdule. Olemas vannituba kus olemas nii dušš kui ka vann ning eraldi wc.

Korter on inimesele kes, armastab südalinna lähedust aga samas vaikust ja rahu. Korter on läbi maja planeeringuga väga valgusrohke ja päikseline kogu päeva. Vaated avanevad vaiksesse sisehoovi ja Lastekodu tänavale, mis tagab rahuliku elamise ja mugavuse, kuna jääb tänavamürast eemale.

Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale ning heledaid, neutraalseid värvitoone. Põrandaid katab naturaalneparkett, seinad on värvitud ja paigaldatud kvaliteetsed siseuksed.

Korteri esikus ja kahes magamistoas on olemas ruumikad peegelustega garderoobikapid. Korteris on hästi valitud ja kivi tasapinnaga köögimööbel koos integreeritud tehnikaga ( induktsioonpliit, elektriahi, kubu, nõudepesumasin, külmkapp), mis loovad tõeliselt hubase ja mõnusa õhkkonna. Soovi korral võib kogu sisustus jääda müügihinna sisse.
Korteris olemas vesipõrandaküte mis on mugav selle kasutajale ning tagab madalad kommunaalkulud. Ökonoomsust lisab soojustagastusega sundventilatsiooni süsteem.

KOMMUNAALID

Suveperioodil ca 150 eurot ja talveperioodil ca 280 eurot (sisaldab elektrit ja vett)

PARKIMINE

Korteri juurde kuulub üks parkimiskoht maja all olevas garaažis. Olemas ruumikas panipaik, mis asub lifti läheduses, mis teeb elu mugavaks.

MAJA

Korter asub maja viimasel korrusel, mis tagab privaatsuse ja rahuliku elamise. Majas olemas lift. Maja taga olemas suletud territoorium kuhu pääsevad ainult selle elanikud, kus olemas laste mänguväljak ja palju hästi valitud kultuurtaimi ja põõsaid ning see kokku loob terviku.

ASUKOHT

Korterelamu asub suurepärases piirkonnas, otse südalinnas. Vanalinn koos oma elu ja meluga on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Paari minutilise jalautuskäigu kaugusel on olemas bussijaam, trammipeatused, uuenev keskturg, Maxima toidukauplus, Sikupilli Prisma. Läheduses olemas erinevad koolid ja lasteaiad. Lennujaama 4 trammi peatust või 5 minutit autoga sõita. Stockmanni juurde on 5 minutit jalutada, Tallinna Kaubamajja 7 minutit.

Kui hindad mugavust siis lähme vaatame selle suurepärase korteri koos üle!

377 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Lastekodu 23
Tubade arv: 3
Korrus: 5/5
Üldpind: 79.60 m2