Ümera 11

MÜÜA AVAR 3-TOALINE KORTER LASNAMÄEL, RÕDU!

KORTER

Müügile on tulnud avarate vaadetega 3-toaline korter 9-korruselise vaja 9 korrusel. Kõik toad ja köök paiknevad eraldi. Magamistoast pääs klaasitud rõdule. Korter on läbi maja planeeringuga. Vannitu ja WC paiknevad eraldi. Põrandal osaliselt algne kilpparkett ja osaliselt laminaatparkett. Paigaldatud turvavälisuks. Enamus aknaid vahetatud ainult ühes magamistoas on vahetamata. Korteris pole teostatud ebaseaduslikke ümberehitusi.
Soovi korral võib korterisse jääda enamus piltidel olevast mööblist.

MAJA

Maja otsaseinad ja katus on soojustatud ning renoveeritud. Vahetatud vee- ja kanalisatsioonipüstikud. Majas vahetatud kogu küttesüsteem ja paigaldatud andurid. Korteriühistu majandab korrektselt ja kokkuhoidlikult.Trepikoda renoveeritud. Vaiksed ja korralikud naabrid.

PARKIMINE

Tasuta, hoovis, parkimiskaardi alusel. 300 m kaugusel valvega parkla soovi korral saab sinna parkida.

ÜMBRUS

Maja asub vaikses sisekvartalis, eemal kaubanduskeskuse sagimisest. Korterisse ei kosta Laagna tee ega ka Peterburi tee müra. Lähedal loodusrajad, hooldatud kõnniteed. Kõik eluks vajalik olemas: nii eesti kui ka vene keelne lasteaed ja kool, 200 m toidupoed: Maxima, Ümera keskus, apteek, Grossi toidupood.
1,5 km Selver; 2 km Lasnamäe Keskus (Rimi). Ühistranspordi peatused 200 m kaugusel, mis annab mugava ühenduse kesklinna ja teiste linnaosadega.

Tule ja läheme tutvuma!

113 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Ümera 11
Tubade arv: 3
Korrus: 9/9
Üldpind: 64.70 m2