Heki tee 14

MÜÜA AVAR 1-TOALINE VIIMSIS, RÕDU, PANIPAIK!

KORTER

Müüa suurepärane 1-toaline korter Heki tee 14 majas. Korter asub 5-korruselises kivimajas, viiendal korrusel. Korteris on avar elutuba koos avatud köögiga, koridor kuhu on võimalik sisse ehitada avar garderoobikapp. Olemas ruumikas vannituba koos tualetiga. Korteri hinna sisse kuulub panipaik. Korteri köetav pind 39,9 m2.

Korteri seinad on värvitud ja osaliselt tapeeditud, mis teeb ruumi avaraks ja hubaseks. Vannituba on plaaditud ja seda sisustab dušš ning, olemas põrandaküte. Korter on valgusküllane ja päikeseline. Põrandaid katab
naturaalne tammeparkett. Paigaldatud turvavälisuks ja olemas pakettaknad.

Korteris olemas köögimööbel koos tehnikaga (elektripliit koos ahjuga, kubu ja külmkapp) mis jääb uuele omanikule.

KOMMUNAALKULUD

Talvcel ca 120 eurot ja suvel ca 80 eurot

MAJA/PARKIMINE/PANIPAIK

Maja on valminud 2007 aastal. Korteri juurde kuulub üks panipaik. Trepikojad puhtad ja valgusküllased. Parkida on võimalik maja küljepeal, kus on alati vabu kohti.

ÜMBRUS

Maja asub looduskaunis piirkonnas, hea infrastruktuuriga Viimsis. Maja läheduses asub lasteaed, kool ja head suusatamisvõimalused. Olemas haigla, polikliinik, kaubanduskeskused, SPA ja tervisekeskus ning erinevad kohvikud ja restoranid. Maja lähedal olemas jalgratta - jooksurada. Haabneeme rand on mõnusa jalutuskäigu kaugusel. Bussiliiklus kesklinnaga toimib hästi ja kiirelt, bussipeatus on mõnesaja meetri kaugusel. Kesklinnast autoga koju sõidab umbes 20 minutit ning see aeg on täpselt sobiv unustamaks tööpäeva mured ning nautimaks rahustavat merevaadet.

Kui soovid seda korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

124 900€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Heki tee 14
Tubade arv: 1
Korrus: 5/5
Üldpind: 39.90 m2