Suvila 3

MÜÜA 5-TOALINE MAJA, SAUNAMAJA, GARAAZ, SUVEKÖÖK!

Müüa väga hea planeeringuga, hubane ja kaunis 5-toaline eramu looduskaunis kohas Arukülas. Rahulikus piirkonnas asuv eramu on valminud 1973 aastal. Hiljem on maja täielikult renoveeritud. Krundi suurus on 1204 m2. Maja on ehitatud kivivundamendile, puit maja, mis on soojustatud ja krohvitud. Vahelaed on puidust. Eramul on ehitatud plekkkatus ja paigaldatud pakettaknad. Küttesüsteemiks on õhk/vesi küte, mis on mugav kasutajale ja tagab mõistlikud ülalpidamiskulud. Majal on paigaldatud välisvalgustus. Elekrrivõimsus 25 x 3 amprit.

MAJA
Maja on hea planeeringuga, kus iga ruum on funktsionaalne ja praktiline. Siseviimistluses on kasutatud maalähedasi materjale. Tubades katab põrandaid naturaalne parkett ja osaliselt laminaatparkett. Seintel on osaliselt kasutatud heledates toonides maitsekaid tapeete ja värve. Eramu ümbrust kaunistab lopsakas loodus ja hästi valitud kultuurtaimed, mille hulgas on palju erinevaid viljapuid ja marjapõõsaid ning suurepärase meeleolu loob kogu tervik.

Majja sisenedes on tuulekoda/garderoob, kuhu paigutada üleriided ja jalanõud. Esimesel korrusel on ruumikas elutuba koos mõnusa kaminahjuga, mis valmistab naudingut külmadel talveõhtutel. Elutoast pääs pool kööki mida sisustab köögimööbel koos tehnikaga (elektripliit, elektriahi, kubu, külmkapp, nõudepesumasin). Elutoast on pääs terrassile, kus mõnus hommikukohvi nautida ja kuhu paistab päike kogu päeva. Esimesel korrusel olemas magamistuba/külalistetuba.
Teisele korrusele viib kvaliteetne puidust trepp, kust olemas kolm erinevat magamistuba. Ühes magamistoas on sisseehitatud garderoobikapp.

Esimene korrus:
- Tuulekoda/koridor kuhu mugav jätta jalanõud ja pealisrõivad
- Valgusküllane elutuba, väga avara ja läbimõeldud planeering, kaminahi
- Köök koos vajaliku tehnikaga
- Avar ja päikeseline terrass
- Magamistuba/külalistetuba
- Tualett
- Ruumikas vannituba
- Tehnoruum, õhk/vesikatel

Teine Korrus:
- Trepihall
- Magamistuba 1
- Magamistuba 2, sisseehitatud garderoobikapp
- Magamistuba 3

SAUNAMAJA (45,6m2)
Saunamaja on praktiline ja hubane. Hea võimalus kasutada suvemajaks ja pakkuda mugavat majutust sõpradele.

- Elutuba
- Köök, puupliit
- WC
- Saun, leiliruum, dušš
- Magamistuba

Olemas garaaž, kuhu mugav parkida autot ja palju muud vajalikku.

KINNISTU
Kinnistut ümbritseb aed, mis harmoneerub suurepäraselt kogu tervikuga. Kogu eramu aed on looduskaunilt kõrghaljastatud, vürtsi lisavad suurepäraselt valitud viljapuud ja marjapõõsad ning muud kultuurtaimed. Olemas suveköök kus mugav grillida ja aega veeta. Olemas kasvuhoone kus aiandushuvilistel võimalik kurke ja tomateid kasvatada. Maja ümber paigaldatud kiviparkett. Maja juurde viib asfalteeritud tee, mille eest talvel kannab hoolt vald. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed aga olemas ka vesi puurkaevust (18m), mis on tasuta.

ASUKOHT
Arukülas asuvad põhikool, Waldorfkool, lasteaed noortekeskus, raamatukogu 1,5 km kaugusel. Olemas terviserada, mis annab head võimalused spordi armastajatele. Lähim toidupood asub 1,5 km kaugusel, Konsum 2 km kaugusel. Tallinna kesklinn 30 minutilise autosõidu kaugusel. Marsruuttakso peatus asub 300 m kaugusel, lukustatava jalgrattahoiuga raudtejaam on 2,5 km kaugusel. Läheduses, olemas kõik eluks vajalik.

Tule ja tutvu selle hubase koduga!

289 900€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Suvila 3
Tubade arv: 5
Korruseid: 2
Üldpind: 215.70 m2