Tamme 1

MÜÜA 4-TOALINE KORTER LOODUSKAUNIS VOOSE KÜLAS!

KORTER

Müüa avar 4-toaline korter Voosel, Tamme 1 majas. Korter asub 2-korruselise maja teisel korrusel. Maja asub looduse keskel, mis tagab mõnusa lelukeskkonna. Korterid asuvad kõrvuti, seega saab osta kaks kahetoalist korterit ja need kokku ehitada nelja toaliseks perekorteriks. Olemas eraldi köök, koridor, vannituba koos tualetiga. Hea võimalus teostada ja kujundada oma uus kodu vastavalt oma nägemusele ja maitsele.

Korterites on aknad vahetatud ja ehitatud ahi, mis pakub naudingut külmadel talveõhtutel. Köögis olemas puuküttega pliit.

KÕRVALKULUD

Kõrvalkulud suvel ca 260 eurot ja talvel ca 260 eurot, plus elekter, küttepuud

MAJA JA PARKIMINE

Olemas KÜ. Planeeritakse vahetada maja katus ja maja soojustada. Parkimine maja ees tasuta. Hoovis olemas kuur kus saab hoiustada küttepuid ja palju muud vajalikku. Olemas ka keldriboks.

ÜMBRUS

Voose asub Tallinnast ca 60 km kaugusel, mis teeb ca 50 minutilise autosõidu kaugusel. Ardusse 16 km ja Kosele 20 km ning Kehrasse 20 km.
Alaveres asub 8 km kaugusel kus asub lasteaed, algkool, kauplus. Voosel on olemas jõgi, külaplats, rahvamaja. Maja läheduses mets kus saab korjata hooajalisi marju ja seeni. Suurepärane elukoht inimestele, kes hindavad võimalust elada eemal linnakärast. Kenad ja heatahtlikud naabrid.

Kui soovid korteriga tutvuda siis võta minuga kindlasti ühendust!

30 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Tamme 1
Tubade arv: 4
Korrus: 2/2
Üldpind: 85.30 m2