Aida tee 25

MÜÜA 3-TOALINE SUVILA HEAS PIIRKONNAS MERE LÄHEDAL

SUVULA
Müügile on tulnud suvila/maja asub Lääne Harju vallas, Kersalu külas. mere läheduses. Maja ehitatud 1993, aastal, hoonel on kasutusluba. Hubane ja mõnus koht looduse armastajatele - telliskivist ehitatud suvila 650 m kaugusel merest. Krundil olemas peahoone, suveköök ja kuur. Peamajas olemas suur elutuba kööginurgaga, kaks magamistuba mõlemast pääs rõdule, saun ja garaaž. Pindala on 86,5m2. Maja sobib ka aastaringse elamiseks (vaja teha lisainvesteeringud )

KRUNT
Krunt on 1031 m2, millele paikneb kolm hoonet. Lisaks olemas erinevad marjapõõsad nagu mustsõstrad, vaarikad, õunapuud ja kirsid. Leidub ka erinevaid kultuurtaimi ja lilli.

PIIRKOND
Maja asub Klooga rannikualal, mere läheduses. Piirkond on rahulik ja vaikne ning looduse keskel. Lähim bussipeatus asub vaid 350 meetri kaugusel, millega saab Tallinna tasuta, kiirelt ja mugavalt. Kogu Aida aiandusühistu on video valve all ja asub suletud territooriumil. Hea naabrivalve piirkond kuna ümberringi elatakse aastaringselt .Mõne kilomeetri kaugusel asub Keila -ja Paldiski linn.

Tule, oled oodatud tutvuma!

99 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Aida tee 25
Tubade arv: 3
Korruseid: 2
Üldpind: 86.50 m2