Ehitajate tee 33

KORTER MÜÜDUD!

KORTER
Müüa hea planeeringuga hubane ja stiilne 3-toaline kodu Mustamäel, Männipargi lähedal, Ehitajate teel. See avar ning valgusküllane korter asub 5-korruselise kortermaja 1-korrusel ja on planeeringuga läbi maja. Korteri köögi, elutoa ja ühe magamistoa aknad jäävad küll maja põhjapoolsesse külge, aga kõrvalmaja peegeldus muudab toad valgusküllaseks ning teise magamistoa aken avaneb kortermaja taga asuvale rohealale ja on avatud lõunapäikesele. Kodu on sisustatud osaliselt mööbli- ning tehnikaga.

Korter on läbinud põhjaliku renoveerimiskuuri ning selle käigus on saanud kaasaegse ja stiilse sisekujunduse. Renoveerimistööde käigus on korteris vahetatud elektrijuhtmestik, vee- ja kanalisatsioonitorustik, soojustatud on magamistubade põrandad, vahetatud korteri aknad, välisuks ja küttesüsteemid.

Korteri koosseisu kuulub L- kujuline esik, avar elutuba koos söögitoa nurgaga, kaks ruumikat magamistuba, millest ühes asub walk- in garderoob, stiilne eraldi asetsev köök ja kompaktne wc/vannituba.

Tubade, koridori ja köögi seinad on toonitud korteri stiiliga sobivates värvitoonides ning põrandaid katab kvaliteetne laminaatparkett. WC/vannitoa põrandat ja seinu katavad keraamilised plaadid. Vannitoas ja köögis on kasutatud ühe seina viimistlemiseks ning efekti tekitamiseks naturaalsest kivist plaate.
Esikus on mugavalt olemas suur täispikkuses peegel, nagi üleriietele ning jalanõudekapid. Köök on sisustatud mööbli ning tehnikaga (gaasipliit, elektriahi, õhupuhasti söefiltriga, nõudepesumasin, külmik).Elutoas on olemas suur diivan, söögilaud koos nelja tooliga, vitriinkapp ning seinakinnitus televiisorile. Magamistubadesse on paigaldatud hubased valguslahendused ning ühes magamistoas asub walk-in garderoob ning teise on sisse ehitatud riiulid, kuhu soovi korral saab ehitada ka garderoobi.
Hetkel on korteris paigaldamata mõned põrandaliistud ning vannitoa ukse ümbruse viimistlus vajab veel nokitsemist, aga korteri üleandmise ajaks saavad need tööd omaniku poolt tehtud.

*Korteri kasutada on panipaik keldrikorrusel.

*Korter müüakse soovi korral koos piltidel nähtava sisustuse ja tehnikaga.

*Mõistlikud kommunaalarved, aasta keskmine koos küttega 135€.

MAJA/PARKIMINE
Kortermaja on ehitatud 1964.aastal ning on läbinud osalise renoveerimise. Majas toimetab aktiivne korteriühistu ning kõik tekkivad probleemid leiavad kiiresti lahenduse. Renoveerimistööde käigus on soojustatud maja otsaseinad ning vahetatud on katus, uuendatud on ka vee- ja kanalisatsioonitorustik, vahetatud on enamus maja akendest s.h. ka koridoride aknad. Majas on uuendatud ka küttesüsteemid, radiaatorid on reguleeritavad ning kaugloetavad, mis annab võimaluse ise oma küttearved kontrolli all hoida. Kortermaja kütab Utilitase keskküte. Teostatud on rõdude audit ning kõikide korterite gaasiseadmete kontroll. Plaanis on paigaldada maja ette turvakaamerad ja nummerdada korrektselt keldrikorrusel asuvad panipaigad. Majas elavad vaiksed ning sõbralikud naabrid. Korter on soe ja vaikne ning suure tee müra sinna kosta ei ole.

*Parkimine kortermaja juures on tasuta ja kohti jätkub. Vajadusel saab kasutada ka läheduses asuvat suurt tasuta parkimisala.

ÜMBRUS/TRANSPORT Kõik eluks vajalik on olemas selle kortermaja lähiümbruses. Väga hea asukoht lastega perele, sest läheduses on mitmed koolid ja lasteaiad, mis jäävad kõigest väikese jalutuskäigu kaugusele. Kohe kortermaja ees asub väike ja soodne Grossi toidukauplus. Jalutuskäigu kaugusele jäävad veel mitmed toidukauplused, söögikohad ning palju võimalusi sportimiseks ning vaba aja veetmiseks. Mustamäe Elamus Spa koos jõusaali ja bowlingukeskusega jääb praktiliselt mõne minuti jalutamise kaugusele, samuti Männipark koos mänguväljakutega ja väga palju toredaid teisi võimalusi, mida saad siin elades lähiümbruses nautida. Männi bussipeatus asub praktiliselt maja kõrval, mis tagab kiire ja mugava ühenduse Tallinna teiste piirkondadega.

LISAINFO
Võta julgesti ühendust, oled väga oodatud selle armsa koduga tutvuma!

145 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Ehitajate tee 33
Tubade arv: 3
Korrus: 1/5
Üldpind: 58.20 m2