MÜÜA LOODUSKAUNIS VAIKSE ASUKOHAGA SIRELI TALU!

MAJA

Müügile tuli looduskaunis asukohas renoveeritud talu Rakvere vallas, Uhtnas. Talu on ehitatud 1926. aastal. Maja on saanud värskenduse eelmisel aastal, mille käigus on vahetatud katus ja paigaldatud uus plekk katus, samuti kolmekordsed puitpakettaknad ja välisfassaadi kaunistab puitlaudis.
Talu esimese korruse kõik seinad on taastatud vanaaegsest palgist.
Ülemise korruse seinad on puitsõrestikul.
Maja on ehitatud avara planeeringuga ning maja taga hoovi pool on avar terrass, mis on kaetud laudisega. Kinnistut kaunistab muruvaip ja samuti erinevad kiviktaimlad koos aiamajaga. Krundi piirdeks on osaliselt istutatud lehtpuu hekk.

Maja koosseisu kuulub:
*Esik
*Neli magamistuba
*Köök
*Kaks vannituba/WC-d
*Panipaik
*Terrass
*Aiamaja

KÜTTESÜSTEEM

Maja kütteallikateks on ahi, tulikivi kamin, vannitubades elektriline põrandaküte. Soojavee allikaks elektriboiler.

SISEVIIMISTLUS

Talu esimese korruse põrandad on taastatud aastast 1926 ja samuti esimese korruse palkseinad. Lakke on paigaldatud servamatta puit. Teisel korrusel on seinad värvitud heledates toonides ja põrandatele paigaldatud laminaatparkett.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Uhtna külje all olev Sireli talu asub väga vaikses ja looduskaunis asukohas, mille ümbrus on väga vaikne ja rahulik. Talu lähedal asub mõne minuti kaugusel Uhtna alevik, kus asub toidupood ja lasteaed. Samuti 20 minuti autosõidu kaugusel asub Rakvere Linn.

LISAINFO

Kui Sa tunned, et sooviksid elada linnast eemal ja nautida vaikust ja rahu, siis oled oodatud tutuvuma Sireli taluga!

175 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress:
Tubade arv: 4
Korrus: 2/1
Üldpind: 127.70 m2