Teaduse 21 a

KUJUNDA OMA UUS, ARMAS KODU VASTAVALT OMA SOOVILE!

Müüa suurepärase asukohaga, 4-toaline eramu Keila linnas. Rahulikus piirkonnas asuv eramu on ehitatud 1980 aastal. Krundi üldpinnaks on 599 m2. Tegu on kahekordse kivimajaga, katuse materialiks on profiilplekk . Üldpind on 126,9 m2, millest 79,9 m2 on elamispind. Maja on ehitatud madalvundamendile, kivimaja, mille vahelaed on puidust. Eramul on paigaldatud esimesele korrusele pakett aknad ja teisel korrusel on algsed puitaknad. Küttesüsteemiks on soojamüüriga ahi nii esimesel korrusel kui teisel korrusel. Köögis olemas puuküttega pioneerpliit, mis kütab soojavee boilerit ning kust vesi ringleb radikatesse.

MAJA
Siseviimistluses on kasutatud tubades seintel tapeete ja põrandaid katab laminaatparkett. Olemas eraldi tualett ja duširuum. Eramu ümbrust kaunistavad hästi valitud kultuurtaimed, mille hulgas palju erinevaid ilutaimi, marjapõõsaid ja viljapid ning suurepärase meeleolu loob kogu tervik.

Majja sisenedes on tuulekoda/koridor, kuhu paigutada üleriided ja jalanõud. Esimesel korrusel on elutuba koos mõnusa ahjuga, mis valmistab naudingut külmadel talveõhtutel. Elutoast pääs pool kööki mida sisustab köögimööbel (elektripliit koos ahjuga, kubu, külmkapp). Olemas kaks eraldi magamistuba. Esimesel koorusel olemas duširuum ja WC.
Teisele korrusele viib puidust trepp kus olemas magamistuba ja võimalus veel välja ehitada veel üks tuba.

Olemas eraldi kanaliga garaaž, pesuköök ja puude hoiustamise ruum. Esimesele korrusele võimalik välja ehitada soovikorral saun.

Esimene korrus:
- Koridor/tuulekoda kuhu mugav jätta jalanõud ja pealisrõivad
- Valgusküllane elutuba, ahi soojamüüriga
- Köök, koos pioneerpliidiga
- Magamistuba 1
- Magamistuba 2
- Duširuum
- WC
- Pesuköök
- Garaaž

Teine Korrus:
- Välja ehitamata tuba
- Magamistuba 1

KINNISTU
Kinnistut ümbritseb aed ja hekk, mis harmoneerub suurepäraselt kogu tervikuga. Kogu eramu aed hooldatud ja vürtsi lisavad suurepäraselt valitud õunapuud ja muud kultuurtaimed. Maja juurde viib asfalteeritud tee. Aiandushuvilistel on olemas kasuvuhoone kus saab kasvatada kurke ja tomateid. Vesi oma puurkaevust, mis on tasuta ja sobib hästi kastmiseks. Majas olemas tsentraalne vesi ja kanalisatsioon. Elekter 20 x 3 amprit.

ASUKOHT
Keila linn on hea ja rahulik elukeskkond, kus olemas kõik eluks vajalik. Maja asub erasektoris kus on ümbruses ainult eramajad, rahu ja vaikus. Keila Maxima asub 5 minutilise autosõidu kaugusel. Olemas Grossi toidupood ja Rõõmu Kaubamaja. Nii rongi- kui bussijaam on väikses jalutuskäigu kaugusel. Läheduses asuvad ka Keila Ühisgümnaasium, Lasteaed, Keila Tervisekeskus ja suusa- ning matkarajad. Ühistransport liigub tihti, hea ühendus Tallinna kesklinnaga.

Tule tutvuma võibolla on see just midagi sinule!

170 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Teaduse 21 a
Tubade arv: 4
Korruseid: 2
Üldpind: 126.90 m2