Meeliku tn 21/3

KORTER MÜÜDUD!

KORTER MÜÜDUD!

VÕTA JULGELT ÜHENDUST JA TULE SEDA HUBAST KODU VAATAMA!
NB! Kui kliendipäeva aeg ei sobi, siis lepime kokku mõne teise Teile sobiva aja ja päeva.

#HEA ASUKOHT# KÕRGE ESIMENE KORRUS¤ SUUR RÕDU# 3 SUURT GARDEROOBI# SOODSAD KOMMUNAALID# AKND MAJA SISEHOOVI POOLE#TASUTA PARKIMINE#

VÕIMALUS VAHETADA 3-TOALISE KORTERI VASTU LASNAMÄEL+ VAHERAHA!
TEE OMA PAKKUMINE JA RÄÄGIME LÄBI!

KORTER
Müüa avar ja valgusküllane 2-toaline hea planeeringuga ning avara terassiga kodu Lasnamäe serval, Pirita Kose piiril, Meeliku tänaval. Korter asub 2016. aastal ehitatud 8 korruselise kortermaja kõrgel 1. korrusel. Korteri aknad ja terrass avanevad lõuna poole, mis muudab selle kodu päikeseliseks ja helgeks.

Korteri koosseisu kuuluvad L- kujuline esik (10,1m²), avar elutuba (20,6m²) pääsuga terassile (8,6m²), hubane magamistuba (12,3m²), millest pääseb ka terassile, vannituba/wc (5,3m²) ja eraldi asetsev poolenisti avatud mugav köök (9,9m²). Suures avatud esikus on olemas kaks mahukat garderoobikappi ja põrand on plaaditud. Elutuba on selle kodu südameks, millest pääseb kodu teistesse eluruumidesse ja ka terassile. Magamistuba on hubaselt kujundatud ning seal asub veel üks suur garderoobikapp. Heledates toonides vannituba/wc on sisustatud vannitoamööbliga ning olemas on pesumasin. Vannitoa/wc seinad ja põrand on plaaditud ning põrandat soojendab elektriline põrandaküte. Köök on sisustatud kvaliteetse köögimööbli ja tehnikaga ( elektripliit, elektriahi, õhupuhasti, nõudepesumasin, külmik).

Selle hubase kodu seinad on valdavalt heledates toonides ning põrandaid katab naturaalne puitparkett. Korteri muudavad valgusküllaseks peaaegu põrandani ulatuvad aknad.

Korter on hea planeeringuga ja on kujundatud pere vajadusi silmas pidades. Olemas on 3 garderoobi, kuhu saad mahutada ilusti kõik oma asjad. Terrass on aasta soojematel aegadel mõnusaks elutoa pikenduseks, kus päikest võtta, kodukontorit pidada, pere või sõpradega olemist nautida vms.

*Korter müüakse soovi korral koos enamuse mööbli ja tehnikaga

*Soodsad kommunaalkulud suvel ca 80€ ja talvel ca 150€

*Korteri üldpind on 67,3m², millest köetav pind 58,7m² + terass 8,6m².

KÜTE JA VENTILATSIOON
Korteri teevad soojaks kaugkütte teel köetavad radiaatorid, mis on vastavalt vajadusele reguleeritavad. Kaugküte on läbi aegade olnud üks soodsamaid kütteliike. Vannitoa põrandal on elektriline põrandaküte. Kodu hea sisekliima tagab korteripõhine soojusvahetiga ventilatsioonisüsteem.

MAJA/PARKIMINE

See 8-korruseline kortermaja on ehitatud 2016.aastal. Majas on hästi toimiv korteriühistu ja sõbralikud naabrid. Trepikojad ning majaümbrus on puhtad ning hooldatud. Maja taga hoovis on haljastatud roheala, kus asuvad pingid istumiseks ja lastele mänguväljak. Paigaldatud on turvakaamerad.

*Kortermaja ümbruses on olemas tasuta parkimiskohad

*Võimalus eraldi soetada ühe auto koht maa-aluses garaažis, eraldi katastritunnusega.(hind 14000€)

ÜMBRUS/TRANSPORT

Ideaalne elupaik mugavust ja linnaelu armastavale inimesele. Kõik eluks vajalik asub selle kodu lähiümbruses. Bussipeatus asub kohe kortermaja juures, mis tagab hea ja kiire ühenduse Tallinna teiste linnaosadega. Kloostrimets koos terviseradadega jääb ca 2km kaugusele. Läheduses on olemas koolid ja lasteaiad. Väikese jalutuskäigu kaugusele jäävad mitmed toidukauplused, söögikohad, kogupere mänguväljak, Tondiraba park, Maarjamäe discgolfi rada ja palju teisi võimalusi sportimiseks ning vaba aja veetmiseks. Ümbrus on turvaline ja rahulik.

LISAINFO

Võta julgelt ühendust ja tule selle armsa koduga tutvuma!

174 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Meeliku tn 21/3
Tubade arv: 2
Korrus: 1/8
Üldpind: 67.30 m2