Uus-Tatari tn 16

ÜÜRIDA SUUR 3-TOALINE KORTER KESKLINNAS!

Üürile anda suur, hubane 3-toaline korter kesklinnas. Korter asub 5-korruselise maja viiendal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad avar elutuba, kaks magamistuba, köök, esik, vannituba, wc ja rõdu.

Korteris on kõik eluks vajalik – köögis on köögimööbel koos elektripliidi ja ahjuga, külmkapp, mikrolaineahi, nõudepesumasin, laud ja toolid. Elutoas on diivan, diivanilaud, riiulid asjade hoidmiseks. Elutoast pääseb suurele rõdule, kus on vaade tänavale ja kaugusse. Väiksemas magamistoas on voodi, laud tooliga ja kummut. Suuremas magamistoas on suur mahukas kummut ja kaks riidestanget. Vajadusel saab toodud ka magamisvoodi.

Paigaldatud pakettaknad. Tubade põrandaid katab naturaalne parkett, esikus ja köögis on laminaatparkett, vannitoas ja wc-s on keraamiline plaat. Seinad on värvitud heledates toonides, mis lisab avarust. Vannitoas on vann duššiga, kraanikauss, peegel ja pesumasin. WC on eraldi.

Korteri aknad jäävad tänavale lõuna ja lääne poole, tänu millele korter on mõnus, valgusküllaene ja saab nautida õhtust päikeseloojangut.

KÕRVALKULUD

Mõistlikud kommunaalkulud, suvel ca. 150€, talvel ca. 265€ (lisandub vesi ja elekter vastavalt tarbimisele).

MAJA/PARKIMINE

Tegemist on 1983.aastal ehitatud kivimajaga. Majs on väga hästi toimiv KÜ. Majas on vahetatud vee- ja kanalisatsioonitorustik ning uuendatud kütesüsteem. Katus on renoveeritud, paigaldatud päikesepaneelid. Välisuksed on vahetatud, paigaldatud fonosüsteemid. Parkimine maja ees ja ümbruses kesklinna parkimistsoonis, mis on kesklinna elanikkele kõigest 120€ aastas (korteris on võimalik vajadusel registreerida kesklinna elanikuks).

ÜMBRUS/TRANSPORT

Korterelamu asub suurepärases piirkonnas, otse südalinnas. Vanalinn koos oma elu ja meluga on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel, kus on palju toredaid kohvikuid ja restorane. Maja ümbruses on kõik mugavaks eluks vajalik – mõneminutilise jälutuskäigu kaugusel on erinevad kauplused ja suuremad kaubanduskeskused (Solaris, Viru, Stockmann), läheduses on Tõnismäe Raamatukogu, 24/7 apteek, söögikohad, meelelahutuskohad (kinod, bowling, mini-golf jne) ja palju muud. Lähedal on mitmed ühistranspordipeatused, kust saab kiiret ja mugavat ühendust erinevate linnaosadega.

LISAINFO

Võta ühendust ja lähme seda hubast korterit vaatama!

Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda esimese kuu üür, tagatisraha ning lepingutasu + km.

750€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Uus-Tatari tn 16
Tubade arv: 3
Korrus: 5/5
Üldpind: 73.80 m2